APL – лечебни нано акумулиращи дражета

APL – ново поколение клетъчни храни под формата на кристални дражета, продукт на четвърто поколение нано технологии, които подхранват организма и отключват неговите самовъзстановителни сили. Голямата ефективност на тези продукти се дължи на отрицателния заряд, който носят тези растителни клетки.

Здравите клетки в човешкия организъм са неутрални, тоест те са колкото положително заредени, толкова и отрицателно, докато болните клетки носят положителен заряд. Така отрицателно заредените биофлавоноиди са привлечени от болните клетки, които са положително заредени. Това прави възможно действието на продуктите бързо – те лесно намират болното място и го възстановяват.

Така че запомнете – чудото не са дражетата, чудото е вашият организъм. Тези продукти по бърз начин – не през стомаха, а чрез слюнката преминават в кръвоносната система и от там по кръвен път достигат до първопричината за болестта и я лекуват, захранвайки целия организъм с необходимите витамини, микроелементи и минерали, подсилват го и отключват самовъзстановителните сили на организма.

\"\"

Много е важно да приемате правилно дражетата, за да имате максимална полза от тях.

Дражетата APLGO не се явявят лекарство.Те са храна. Нормално е храната да ни лекува и да ни възстановява, а не фармацевтичните лекарства. Препоръчват се да се приемат като допълнително средство за подобряване състоянието при различни болести или за профилактика при заболявания и патологии. Уникалността на растителните компоненти значително способстват за съхранението на красотата, младостта и подбряване качеството на живот. Всеки продукт в серията е бързодействащ концентрат от природни сили.

Начин на употреба на нано акумулиращите дражета APL

Дражетата трябва да се държат под езика, докато се разтворят напълно. Това повишава ефективността на усвояване на продукта, тъй като активните компоненти започват да работят още в устната кухина. Мястото под езика е много богато кръвоснабдено. Чрез лигавицата полезните вещества от дражетата бързо навлизат в кръвния поток и се разпространяват по целия организъм, което води до незабавен ефект. По този начин се избягва пътя на полезните вещества през стомаха, което възпрепятста в голяма степен достигането им до болните клетки. Те действат като вътрешна система за организма.

Не пробивайте опаковката на дражетата, защото те са херметически защитени, за да се запази най-добре тяхната сила! В случай, че пробиете опаковката на драже, без да искате, веднага го консумирайте. Извън опаковката си то губи силата и ефективността си.

www.borovprashec.bghttp://www.borovprashec.bg/

Здраве с клетъчна храна

@kletachnahrana

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart