Полезни свойства на Боров прашец

ИЗУМИТЕЛНИТЕ ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА БОРОВИЯ ПРАШЕЦ

Боровият прашец засилва имунната система и регулира ендокринните функции. Също така стимулира функциите на черния дроб, намалява холестерола и действа обезболяващо.

Този почти магически прашец предотвратява появата на тумори, прекратява появата на ракови клетки, действа противовъзпалително и възпрепятства заболяването от артрит. Има благоприятен ефект при мъжете с проблеми с простата и стимулира плодовитостта и при двата пола.

Друго негово благотворно действие е подобряването на състоянието на кожата – акне, екземи и обриви биват успешно третирани с редовен прием на боров прашец, комбиниран с правилна диета.

Може би най-важното свойство на боровия прашец е влиянието му над нивото на тестостерон в организма. Подобни функции в природата са изключително рядко срещани, което прави боровият прашец още по-ценен. Грешка е да вярваме, че жените не бива да приемат природни хранителни добавки, стимулиращи нивата на тестостерон.

Всъщност именно тестостеронът би подобрил неприятните последствия от настъпилата менопауза.

Боровият прашец повишава либидото и при двата пола. С негова помощ хормоналните процеси се балансират, като при мъжете, броят на сперматозоидите се увеличава. Това се дължи на факта, че боровият прашец съдържа андростендион, тестостерон и DHEA (дехидроепиандростерон). Не се притеснявайте, тези природни стероиди се съдържат в изцяло биологичен (растителен) вид, не са синтетично създадени и за това са безопасни за организма. Също така тяхното съдържание в боровия прашец е минимално, но достатъчно да допълни функциите на големия брой витамини минерали, и аминокиселини.

Причините за нисък тестостерон в двата пола са разнообразни. За мъжете, най-големите фактори, оказващи влияние са хранителния режим и възрастта.Този прашец подобрява хормоналния баланс на ендокринната система, неутрализира тревожните ефекти, като по този начин подобрява качеството на живот. Това се прави главно чрез фито-андрогените съдържащи се в боровия прашец, включително андростендион, тестостерон, дехидроепиандростерон (DHEA), и андростерон. Общото състояние при заболявания като диабет, повишен холестерол и умора се подобрява при рутинната употреба на борови полени.

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart