Как да се предпазим срещу кръвни съсиреци,инфаркт.Чудото НАТО

Характеристики:

• намалява холестерола и кръвната захар 
• подобрява храносмилането 
• забавя стареенето 
• укрепва имунната система 
• намалява съсирването на кръвта, което е особено важно за инфаркт на миокарда, инсулт или белодробна емболия 
• поради наличието на витамин К намалява болките в ставите 
• предотвратява стареенето на мозъка и 
• подобрява развитието на остеопорозата ; червата 
• намалява високо налягане 
• добър ефект върху кожата и има антибактериален ефект 
• намалява вискозитета и кръв стаза 
• разширява кръвоносните съдове и увеличава кръвообращението 
• предотвратява образуването на кръвни съсиреци 
• активира чернодробните клетки и стимулира техния растеж и пролиферация, повишава тяхната функционалност

Натокиназата е мощен фибринолитичен ензим, който се абсорбира в кръвта и чрез повишаване на неговата течливост има силен системен ефект върху тялото. Широко използван за профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания.Натокиназата може да разтвори тромба, понижи кръвното налягане, липидите в кръвта, кръвната захар, да излекува чернодробното заболяване и да подобри чревната функция.

\"\"

Натокиназата директно разтваря вече тромбоза, натокиназата може да се активира, за да засили способността на организма да тромболитизира и по този начин натокиназата играе траен гладък тромболитичен ефект.

Една значима функция на натокиназата е тромболитичен ефект. фибринолитичната активност на натокиназа, разтворена в кръвни съсиреци натокиназа чрез интравенозно въвеждане на тромбовия модел, индуцирана от химичното вещество в тромболитик, и показва фибринолитичния капацитет на повече от плазмин и еластаза. Горните проучвания показват, че натокиназа, in vitro или in vivo, е показала силна фибринолитична активност натоткиназа, докато активация на плазминоген in vivo, и по този начин увеличава количеството на ендогенен плазминоген.

1. Натокиназата остава активна в тялото за 8 до 12 часа. Той не само разтваря съществуващите кръвни съсиреци, но също така предотвратява коагулацията на кръвта и може да бъде ценна предпазна мярка за превенция на дълбока венозна тромбоза (ДВТ), която се свързва все повече с пътуване на дълги разстояния. Изследванията обаче все още не са потвърдили това. В допълнение към анти-съсирващите фактори, е установено, че Натокиназата намалява кръвното налягане. Съдържа вещества, които инхибират естествено възникващ ензим, който причинява свиване на кръвоносните съдове и повишаване на кръвното налягане.

2. Натокиназата е един от няколкото ензима, свързани с циркулацията. Фибрин, ензимът, който причинява съсирване на кръвта, обикновено се разгражда от друг ензим, плазмин, който подпомага нормалното агрегиране на тромбоцитите и циркулацията. Но производството на плазмин намалява с възрастта. Натокиназата спомага за улесняване на притока на кръв по същия начин както плазминът, а също така подпомага естественото производство на плазмин в организма ви.

\"\"

Натокиназата се предписва:

При повишен холестерол в кръвта 
При коронарна болест на сърцето  След инсулт или инфаркт 
При хипертония 
При  диабет 
При  намалена памет и интелигентност (при 60% от пациентите със сенилна деменция в Япония, тя е свързана с церебрална тромбоза на мозъчните съдове) 
 При мускулни умора или болка в краката след преминаване на кратко разстояние 
 При често изтръпване или изтръпване в ръцете и краката 
 В случаите, когато порязвания, рани, язви по краката не се лекуват дълго време 
 Помощно средство при рак

Лекарите забелязали, че японците, които редовно използват Natto, се отличават със здрава сърдечно-съдова система и дори в напреднала възраст тяхната кръв запазва нормален вискозитет, който не е предразположен към увеличаване на кръвосъсирването и образуването на кръвни съсиреци. През 1980 г. д-р Хируки Сами, който е работил в Университета в Чикаго, открил в експерименти in vitro, че Нато има висока фибринолитична активност, т.е. способни да разтварят нишките на определен протеин фибрин, отговорен за вискозитета на кръвта и за образуването на кръвни съсиреци. Д-р Х. Сами откри, че ако поставите 1 капка екстракт от Нато на кръвен съсирек в петриева паничка, след 18 часа. при + 37 ° С, съсирекът се разтваря и ензимът, идентифициран от него, който той нарича натокиназа, е отговорен за този процес.

Здравето на целия организъм до голяма степен се определя от реологичните свойства (течливост) на кръвта. Ако вискозитетът на кръвта е твърде висок, транспортирането на вещества и газове се нарушава и освен това се увеличава рискът от образуването на кръвни съсиреци.

Особено опасно е тромбозата на съдовете на сърцето, мозъка, белите дробове и дълбоките вени. Високият вискозитет на кръвта е най-важният рисков фактор за миокарден инфаркт, инсулт и хипертония. Милиони хора по света, които редовно приемат най-популярните антикоагуланти, аспирин и кумадин (варфарин), страдат от кървене, особено от стомашно-чревния тракт.

Състав: Нато, грозде, глог, нар. 
Форма: таблетки 0,8 гр. / 90 таблетки

Приложение:

Сутрин и вечер по 2 броя. след хранене за 30-60 минути – действието продължава 8-12 часа

ОПИТАЙТЕ НАТО  ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart