НЕ Е ГРЯХ ДА СИ ПУХКАВА,НО МОЖЕШ И ДА ПРОМЕНИШ ТОВА

Колкото и да е уверена в себе си една жена, идва момент, когато самочувствието ѝ е потъпкано и изхвърлено на боклука. Убито от стереотипите, завладели съвременното общество. От всеобщото схващане, че ако не си висока 170 см и не тежиш (максимум) 50 кг, то ти си карикатура, заслужаваща подигравки, публично унижение и линч. И не си мисли, че ако си надебеляла заради хормонални проблеми или защото доскоро си била бременна, ще ти се размине. Качила ли си килограми, каквато и да е причината, се приготви да чуваш по свой адрес ласкави определения като „слоница“, „цоцолана“ и „кашалот“.

Признавам си, че идеята да съм дебела жена в общество като нашето ме ужасява. Затова изпаднах в паника, когато в един пролетен ден преди година се оказа, че трудно влизам в дънки, които до неотдавна са ми били точно.

По това време имах здравословен проблем,който упорито се мъчих да реша.Моя колежка ,знаейки за болежките ми ми разказа как нейния мъж втори месец хапва някакви дражета,които въпреки първоначалното му недоверие оказали невероятен ефект върху вечните му проблеми с подут и болезнен корем.Но освен това с почуда установил,че е свалил 4 килограма за тези два месеца.

Пропуснах покрай ушите си тази информация и продължавах да се тюхкам,че всичките ми дрехи са се \“свили от прането\“.

След седмица моята колежка ми донесе четири красиви кутийки,в които имаше дражета с прекрасен плодов вкус,който тогава аз естетсвено нямаше как да познавам.Възторжено ми обясни как трябва да ги поставям под езика,за да влизат веднага в кръвотока,а не да попадат в стомаха и там да се разтварят.

Неохотно и само за да не я обидя започнах да ям тези дражета по схемата,която ми даде без даже да се опитам да прочета за какво става дума.

Три месеца по-късно вече бях свалила 9 килограма без драстични,измъчващи организма и психиката диети.Освен това се реши и гинекологичния ми проблем.

Да,скъпи са,безценни са направо!Манията ми за стройно тяло ме запозна с това изключително постижение на науката –дражетата APL.

Оставям схемата,по която аз хапвах дражетата ,и която помогна на още много жени да свалят нежеланите килограми и да бъдат здрави,жизнени и красиви!

Започва се три дни с по едно драже RLX-вечер.След това три месеца се хапват по едно драже MLS,ALT и HPR на ден.Първо се приема MLS и след това другите две дражета.Ако през деня си позволях нещо сладко или тестяно веднага след това хапвах едно драже NRM.

Освен това пиех поне по два литра вода.

Желая успех на всички!

Мария Н.Стоянова-32г. Варна

Разгледайте всички дражета ТУК

\"\"

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart