Уникална нано технология-това са дражетата APL

Кристалните дражета в момента нямат аналог. Учените са взели знанието от древността за лечебната сила на растенията /тибетски рецепти и аюрведа/ и всичко това са го събрали в едно малко бонбонче, което ние слагаме под езика. Нано означава много малко – 10 на -9 степен, за да може да мине през мембраната на клетката и да влезе вътре в клетката. Приета под езика, тази храна /нано акумулиращите дражета/ действа като венозна инжекция, като захранва клетката и помага на организма да се справи с болестта сам. Здравето в много голяма степен зависи от храната, затова храната трябва да е лекарство и лекарството да е храна.

При използването на тази технология, в момента на екстрахирането всички биологично-активни вещества се разпадат на миниатюрни нано-частици, които са заредени с отрицателен заряд. По време на процеса биологично-активните вещества се капсуловат в дражето във вид на множество миниатюрни нано-обвивки. Готовият продукт – вече като акумулиращо драже, мигновено се полага във вакуумната опаковка на блистера и по този начин се избягва всякакво окисляване от околната среда. С тази технология максимално се съхраняват полезните природни свойства на биологично-активните вещества до тяхната употреба.

И още нещо – акумулиращи дражета в нано-обвивка, заредени отрицателно и всмукани в кръвта, като интелигентен продукт, мигновено откриват именно болната клетка т.е. тази, която има най-голям положителен и най-малък отрицателен заряд. През мембраната на клетката активните вещества от дражето проникват в нейното ядро и я зареждат с необходимия й отрицателен заряд. И в същото време я насищат с биологично-активните вещества, които се съдържат в тях. Това моментално поражда ефект на регулиране и на регенериране на клетката. С две думи – произтича двоен ефект: от една страна клетката се поляризира – балансира и от друга – се насища с всички необходими полезни природни вещества.

Shopping Cart