ЗДРАВЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ПРИРОДАТА-НОВА ЕРА

Биологично активните хранителни добавки в целия свят са създадени от човешка ръка, а само в Китай – страната на хилядолетната медицина, Боровият прашец и Бамбукът на здравето са създадени изцяло от природата! 
Не е по силите на нито един специалист, учен, фармацевт, лекар да създаде нещо подобно и нито една фабрика с високи технологии не е в състояние да изкопира това. Уникална суровина, най-високите отбранителни технологии, космически технологии, използвани в производството са залог за най-високо качество на продукта. В съвременния свят само 4 страни притежават такива технологии, но нямат суровина за такова производство. На територията на Китай , благодарение на климата и природните дадености, са 95% от горите с маслен бор и бор Масон и над 65% от бамбуковите гори – диворастящи, не култивирани .

Самите китайци твърдят,че Боровия прашец е ДАР ОТ НЕБЕСАТА,ДАР ОТ НЕБЕСНИЯ ИМПЕРАТОР.

Европейците казват,че КИТАЙЦИТЕ СА СЕ СДОБИЛИ СЪС ЗЛАТЕН ПРОДУКТ.

Американците са сигурни,че КИТАЙЦИТЕ СА ОТКРИЛИ ИЗВОРА НА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО.

Японците са сигурни,че КИТАЙЦИТЕ СА ОТКРИЛИ ИЗВОРА НА ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО.

Продукта Боров прашец е част от задължителното хранене на китайските космонавти,на китайските спортисти,на ръководството на страната,на армията на Китай.

Министерството на Външните работи на Китай връчва Боров прашец и Бамбук на здравето на всеки държавен глава,който посещава Китай като висш знак на уважение!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart