11 ползи от прием на Боров прашец от Вертера

1.Боровия прашец регулира ендокринната система ,предпазва от алергии и повишава имунитета.
Съдържанието на желязо и мед в него повишава производството на червени кръвни клетки в организма с 20%.
2.ПОМАГА ПРИ ЗАБОЛЯВАНЕ НА ПРОСТАТА.
 Боровият прашец  повлиява 80% от случаите на заболявания свързани с простатата.
Приемането на прашец при мъжете и жените след определена възраст в Япония се е превърнало в национална политика свързана с превенцията.
3.ПОДХРАНВА СЪРЦЕТО И КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ.
С боров прашец се засилва метаболизма,регулира се ендокринната система и се предпазва сърцето и кръвоносните съдове.
4.ПРЕДПАЗВА ЧЕРНИЯ ДРОБ
Боровия прашец повишава активността в клетките на черния дроб и намалява отделянето на ексудати в жлъчката.Профилактичния прием предпазва от увреждания на черния дроб в следсвие на прекомерна употреба на алкохол,след силни медикаменти,по време и след боледуване от хепатит и други.
5.РЕГУЛИРА ПРОЦЕСИТЕ В СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ И ЛЕКУВА ЗАПЕК И МНОГО БЛАГОПРИЯТЕН ПРИ РЕФЛУКС.
Боровия прашец подобрява функциите на стомашно-чревния тракт,храносмилането и абсорбацията на вещества и поддържа нормална биосфера в стомаха.Подобрява отделянето на стомашни сокове,активира функцията на червата и участва в почистването им,съкращава престоя на екстременти в дебелото черво.
6.ПОДОБРЯВА ФУНКЦИИТЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА
По-дългото приемане на боров прашец повлиява изключително положително имунната система.Елиминира алергичните реакции,много добър ефект при астма,алергитен ринит и дори туберколоза.
7.ЗАБАВЯ СТАРЕЕНЕТО
Боровия прашец съдържа антиоксиданти като витамин Е,каротин,селен,ресвератол и др.,които забавят стареенето,като се противопоставят на липидите в тялото/мазнини,мастни киселини и техните производни/
8.ВЪЗПРЕПЯТСВА ПОЯВАТА НА ТУМОРИ.
Ефикасен при възстановителния процес след химио и лъчетерапия.
9.ГРИЖА ЗА КОЖАТА
Боровия прашец притежава изобилие от аминокислини,различни ензими,витамин A,C ,E нуклеинова киселина и др съставки свързани с кожата.Съдържанието на витамин С има отношение към синтеза на МЕЛАНИН в тялото като по този начин намалява появата на кафяви пигментни петна.Боровият прашец има ефекта да активира кожните клетки,правейки кожата гладка и здрава.
10.АКНЕ
Богатото съдържание на витамини A,C,E,B1,B2,B6,и други минерали /цинк и магнезий/има много добър ефект при акне и други кожни заболявания,пърхот и дори псориазис.Витамин А хидратира и подхранва порите,витамин В6 повишава разграждането на натрупаната мастна киселина,намалява омазняването на кожата ,а от там и появата на пъпки.11.В ГИНЕКОЛОГИЯТА
Боровият прашец има лечебен ефект при различни гинекологични заболявания ,нередовен цикъл,климакс.Боровия прашец осигурява достатъчно хранителни вещества,които помагат за нормалната ексудация и свиване на матката.
Shopping Cart