7 НЕВЕРОЯТНИ ПРЕДИМСТВА НА БОРОВИЯ ПРАШЕЦ НА ВЕРТЕРА

Ще ви запознаем със  7 невероятни предимства на Боровия прашец. Ще разберете, че това е най-добрият и най-рентабилен начин да замените всичките си витамини и хранителни добавки във фитнес залата.

Боровия прашец е изключително богата храна, дадена ни от природата без човешка намеса.  Съдържа мощни фито-андрогенни хормони андростенедион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон) и андростерон.

Силата на този златен прах може да се види всяка пролет, когато боровите дървета покриват ландшафта и предизвикват ново развитие и растеж в растителния и животинския свят.

Ако се отнасяте сериозно към вашето здраве и физическа подготовка, можете да спестите много пари и да замените почти всички ваши тренировъчни добавки с тази една единствена, превъзходна храна.

И не само това, а защото боровия прашец е естествена храна, и не е нужно да се притеснявате за негативни странични ефекти, които пък се причиняват от фитнесиндустрията с добавките.

# 1: Мощен противовъзпалителен ефект

Боровия прашец съдържа мощни антиоксиданти и противовъзпалителни вещества. Те ще намалят възпалението след тренировка и ще ви помогнат да се възстановите по-бързо от стреса и натоварването.

Последни проучвания също така показват, че веществата в боровия прашец могат също да забавят процеса на стареене и да намалят симптомите на артрит.

# 2:  Поддържа нормалното производство на хормони при мъжете и жените

Боровия прашец съдържа всички необходими хранителни микроелементи за оптималната функция на ендокринната система, включително минералите цинк и магнезий.

Тази мощна комбинация от андрогенни хормони и хранителни микроелементи може да допринесе за:
Увеличаване на мускулната маса
Повишено възстановяване при физически упражнения
Подобрено представяне във фитнес залата.

Подобрената продукция на хормони също така повлиява на сексуалният ви живот и либидо. Боровия прашец ще се погрижи за здравето на гърдите, ще намали симптомите при менопаузата при жените. Влияе положително върху състоянието на тестисите и простатата при мъжете и увеличава загубата на мазнини чрез подобряване на метаболитната активност.

# 3: Съдържа естествени фито-андрогени

Както бе споменато по-горе, Боровия прашец съдържа естествени фито-андрогенни хормони, които включват: андростендион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон) и андростерон.

Благодарение на естествения тестостерон, който се съдържа в него, боровия прашец може да бъде отлична храна за бодибилдърите, спортистите и тези, а също на страдащи от ефектите на менопаузата и андропаузата.

Известно е, че тези фито-андрогени увеличават мускулната маса, силата и издръжливостта и също подобряват цялостното физическо и умствено състояние.

Освен това, нямат страничните ефекти като при синтетичните анаболно-андрогенни стероиди.

# 4: Естествен заместител на изкуствените мултивитамини

Боровия прашец съдържа над 200 хранителни микроелемента, включително: витамини А, В1, В2, В6, С, D2, D3, Е и фолиева киселина.

Той също така е добър източник на: калий, натрий, калций, магнезий, фосфор, желязо, манган, мед, цинк и селен.
Добавянето на боров прашец към вашата диета замества необходимостта да се вземат, синтетични мултивитамини и минерални добавки.

# 5: Чудесно следтренировъчно действие.

Боровият прашец съдържа 20 + аминокиселини, включително всички основни аминокиселини.

Тъй като боровият прашец е завършен протеин, той е чудесен заместител на токсичните добавки за след тренировка, които извличат много, ако не и цялото съдържание на аминокиселини от използвания соев протеин на прах (който съдържа фитоестроген).

# 6: Богат на DHEA

Боровия прашец е мощен източник на DHEA, който е най-богатия и важен прекурсорен хормон в човешкото тяло. Дисбалансът или ниската доза на DHEA в може да изхвърли цялата хормонална продукция и здраве на организма.

С напредването на възрастта производството на DHEA започва да намалява и допринася за естествената загуба на мускулна тъкан и много други признаци на стареене.

В допълнение към естествения спад, дължащ се на остаряването, хроничният стрес може да изгори надбъбречните жлези и така способността на организма да произвежда DHEA.

Това може да доведе до отрицателни промени във функционирането на имунната система, намаляване на сексуалната активност, депресия, когнитивни проблеми, увеличаване на теглото и други отрицателни здравни тенденции.

Оптималните нива на DHEA могат да помогнат за облекчаване на тези състояния.
Плюс това, естествената DHEA в боровия прашец, може също така да ускори възстановяването след тренировка.

# 7:  Естествен подобрител на настроението

Нека си го кажем : тестостеронът ни кара да се чувстваме жизнени и с усещане за мощ.

Поради това, че боровия прашец съдържа естествен фито-тестостерон, той може да спомогне за увеличаване на волята, ентусиазма и усещането за благополучие.

Също така съдържа фенилаланин, който помага да се стимулират нивата на допамина в мозъка, което му позволява да действа като естествен антидепресант.

Отново, независимо дали сериозно вдигате тежести или през уикенда имате желание да потренирате, или просто искате да оптимизирате здравето си, боровия прашец може да ви предостави всичко, от което се нуждаете.

ОПИТАЙТЕ БОРОВ ПРАШЕЦ  ОЩЕ ДНЕС

Shopping Cart