алоефреш аквасорс; aquasource алоефреш; аквасорс алоефреш; алоефреш мнения; алоефреш на аквасорс

АлоеФреш – за естествено пречистване на храносмилателния тракт

АлоеФреш – за естествено пречистване на храносмилателния тракт


АлоеФреш на АкваСорс е продукт, подпомагащ ефективното храносмилане, очистването на червата и естественото изхвърляне на отпадните хранителни вещества. Съвършената комбинация от алое вера, джинджифил, корен от репей, келп и останалите натурални съставки, подпомага поддържането на здравословен баланс в чревната флора. За разлика от пробиотиците, АлоеФреш не засяга работата на полезните бактерии в чревния ни тракт. Ето затова е подходящ за постоянна употреба от хора, които имат проблеми с храносмилането, изхождането или просто искат да бъдат по-здрави.
С какво ни помага АлоеФреш?
Нормалното храносмилане и чревното здраве;
Подобрява работата на отделителната система;
По-добър баланс в стомашно-чревния тракт;
Пречиства организма по естествен начин;
Регулира теглото;
Ефективно усвояване на хранителните вещества.
За кого е подходящ АлоеФреш?
За хора, страдащи от запек;
За всеки, който иска да подобри метаболизма си;
За хора, които искат да регулират теглото си по естествен начин.
Нашето здраве не зависи единствено от храната, която приемаме. Много е важен и начинът, по който организмът ни я усвоява. Ако някъде по веригата на храносмилателната ни система нещо куца, то това неизменно би се отразило и върху здравето ни. Ето затова, всяка помощ отвън ни е добре дошла, особено ако успява да ни помага по изцяло естествен и щадящ начин.
Съставките в АлоеФреш:
Основната съставка в продукта е алое вера – продукт, който е използван от хилядолетия като естествен начин за пречистване на организма. Използван от древните култури в Египет, Китай и Месопотамия, неговите благоприятни свойства са доказани. Едно от тях е вътрешното му приложение върху организма, което има положителен очистващ ефект.
АкваСорс са разработили уникална формула, благодарение на която алое вера си взаимодейства с другите билки включени в състава на АлоеФреш. Една от тях е влакна от индийски живовляк(или още познат като псилиум). Тъй като влакната не се усвояват, те набъбват, свързват се с отпадните вещества, които след това се отделят от храносмилателния тракт. По този начин се постига ефективно отстраняване на отпадъците и запазването на жизненоважните за правилно храносмилане бактерии.
Останалите съставки в АлоеФреш са:
Корен от джинджифил – една от най-популярните растителни съставки за отслабване. Познат в медицината още от преди 7000 години, много често е наричан лечител на всички болести. Джинджифилът има високо съдържание на калий, манган и минерали.
Корен от репей. Това е доста известна билка, дори и у нас. Популярна е с действието си да подпомага доброто храносмилане и чревното здраве.
Билка Мате – подпомага отстраняването на отпадните продукти.
Водорасли Келп Финаско – съдържат широка гама важни хранителни вещества.
Цитрусови биофлавоноиди – друг вид добър източник на антиоксидант.
Храносмилателни ензими – подпомагат ефективното храносмилане.


Какъв е приемът на АлоеФреш?


Препоръчителният прием е от една до три капсули дневно, които се взимат преди хранене. За да имате още по-добър ефект е добре приемът на продукта да се съчетае със здравословна диета, повече вода и физическа активност.
Предложения за комбинация за още по-добър ефект:
📌При проблеми с отделителната система комбинирайте с Храносмилателни ензими, пробиотиците Ацидофилус и Бифидус и Колактив Коластра.
📌За пречистване и детоксикация на стомашно-чревния тракт използвайте продукта с програма “Лесно начало”.
📌Ако искате да регулирате теглото си по естествен начин, съчетайте с Морска енергия и КоензимQ10.
За консултация и връзка с нас, оставете коментар, съобщение или се обадете на  +359 884 09 02 25

Поръчайте АлоеФреш на Аквасорс директно от тук

 

Shopping Cart