АНАЛИЗ НА ХРАНЕНЕТО-КАКВО Е БОРОВ ПРАШЕЦ?

АНАЛИЗ НА ХРАНЕНЕТО-КАКВО Е БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ?

Дали Боровият прашец (Pine Polen) е протеин?

Боровият прашец се състои от около 30% протеин и съдържа 18 различни аминокиселини, включително всички незаменими аминокиселини.

Той е чудесен за хранене на спортисти, културисти, вегани и други хора, които искат да подкрепят мускулния растеж или адекватното снабдяване с протеини.

Аминокиселините също са необходими за създаването на невротрансмитери и участват във всеки биохимичен и физиологичен процес на организма. Достатъчната им консумация е невероятно важна особено сега, с повсеместно \“протеиново гладуване\“ навсякъде по света.

? Аминокиселини в боров прашец:

аланин
аргинин
Аспарагинова киселина
цистеин
Глутаминова киселина
глицин
хистидин
изолевцин
левцин
лизин
фенилаланин
Proline
серин
треонин
триптофан
тирозин
валин

ЗАЩО БОРОВ, А НЕ ДРУГ ВИД ПРАШЕЦ (ПОЛЕН)?
От всички известни и научно изследвани до момента „суперхрани“, китайският БОРОВ ПОЛЕН (известен като боров прашец) заема първо място сред всички най-ценни природни храни и се препоръчва като възможно най-качествената хранителна добавка за решаване на сериозния проблем с клетъчното гладуване. Проведените през 1995 г. в Китай и Германия изследвания показват, че между всички открити до момента природни „суперхрани“, именно полените и най-вече  боровият полен притежава в най-висока степен всички задължителни характеристики: в една прашинка с размер 3 микрона, природата е скрила коктейл от 268 хранителни съставки – един уникален синергичен комплекс от всички жизненоважни фитонутриенти, сгряни от мощната слънчева светлина, която е в изобилие в родината на този рядък вид бор. Получените резултати буквално шокираха всички специалисти в областта на здравословното хранене.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ПРОДУКТА БОРОВ ПРАШЕЦ ТУК

www.borovprashec.bg

Shopping Cart