АНАЛИЗ НА ХРАНЕНЕТО-КАКВО Е БОРОВ ПРАШЕЦ?

АНАЛИЗ НА ХРАНЕНЕТО-КАКВО Е БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ?

Дали Боровият прашец (Pine Polen) е протеин?

Боровият прашец се състои от около 30% протеин и съдържа 18 различни аминокиселини, включително всички незаменими аминокиселини.

Той е чудесен за хранене на спортисти, културисти, вегани и други хора, които искат да подкрепят мускулния растеж или адекватното снабдяване с протеини.

Аминокиселините също са необходими за създаването на невротрансмитери и участват във всеки биохимичен и физиологичен процес на организма. Достатъчната им консумация е невероятно важна особено сега, с повсеместно \“протеиново гладуване\“ навсякъде по света.

💎 Аминокиселини в боров прашец:

аланин
аргинин
Аспарагинова киселина
цистеин
Глутаминова киселина
глицин
хистидин
изолевцин
левцин
лизин
фенилаланин
Proline
серин
треонин
триптофан
тирозин
валин

ЗАЩО БОРОВ, А НЕ ДРУГ ВИД ПРАШЕЦ (ПОЛЕН)?
От всички известни и научно изследвани до момента „суперхрани“, китайският БОРОВ ПОЛЕН (известен като боров прашец) заема първо място сред всички най-ценни природни храни и се препоръчва като възможно най-качествената хранителна добавка за решаване на сериозния проблем с клетъчното гладуване. Проведените през 1995 г. в Китай и Германия изследвания показват, че между всички открити до момента природни „суперхрани“, именно полените и най-вече китайският боров полен притежава в най-висока степен всички задължителни характеристики: в една прашинка с размер 3 микрона, природата е скрила коктейл от 268 хранителни съставки – един уникален синергичен комплекс от всички жизненоважни фитонутриенти, сгряни от мощната слънчева светлина, която е в изобилие в родината на този рядък вид бор. Получените резултати буквално шокираха всички специалисти в областта на здравословното хранене. В изследователския институт в Мюнхен, учените заключават, че \“китайците са намерили златен продукт\“, а американските и японските им колеги допълват, че \“китайският боров прашец е съкровищницата, в която се крие източника на живота и здравето.\“
Китайските учени считат, че периодът на голямата заблуда – да подтискаме симптомите с медикаменти, които погрешно наричаме лекарства – вече отминава. С разработването на хранителни продукти на основата на Боровия прах, започва нов исторически период на завръщане към древния постулат: „И нека храната да е вашето лекарство и вашето лекарство да е вашата храна“! Науката за храненето е пред прага на една НОВА ЕРА, в която учените преоткриват тази забравена истина, залегнала в основата и на традиционната китайска здравна култура, чиито принципи са на повече от 5000 години.
Експериментални изследвания и наблюдения върху пациенти през последните 25 г. недвусмислено доказват, че Боровият полен, като истинска суперхрана е най-доброто естествено лекарство. Ето защо продуктът \“Боров прашец\“ е носител на международната награда \“ЗА ЦЯЛОСТЕН ПРИНОС В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО\“ и е признат за \“Златна основна храна. \“Боровият прашец“ е задължителен хранителен продукт от рецептурата за здравословно хранене на китайските астронавти, спортисти и държавни ръководители.

www.borovprashec.bg

Shopping Cart