Могат ли деца и тийнейджъри да приемат Боров прашец?

Боровият прашец е продукт за здравословно хранене. Съдържа добре балансирани елементи, не съдържа хормони и няма странични ефекти. Като цяло е малко вероятно този продукт да има вредно въздействие върху децата, но експертите съветват децата и юношите да не приемат хранителни добавки и здравословни продукти за дълги периоди от време. Ако детето има слаб имунитет, капризно е откъм хранене, има проблеми с храносмилането, тогава може да му се даде боров прашец за възстановяване на силите и подобряване на здравето.

Знаете ли какви уникални лечебни свойства има боровият прашец? Оказва се, че той съдържа огромно количество различни полезни вещества, които имат терапевтичен ефект върху човешкото тяло.
Едно от най-важните свойства на боровия прашец е способността му да активира защитните качества на организма и да повиши имунитета в най-кратки срокове. Затова се препоръчва за по-бързо възстановяване при грип и настинка. При кашлица боровият прашец е просто незаменим, тъй като съдържа вещества, които смекчават дразненето на рецепторите в гърлото и намаляват болката при кашлица. Имайте предвид, че боровият прашец е отлична профилактика срещу сезонни заболявания, които се влошават през есенно-пролетния период.

Уникалните свойства на прашеца помагат и в борбата срещу туберкулоза, астма, бронхит и други респираторни заболявания. Той действа като естествен антибиотик и има пагубен ефект върху разпространението на злокачествени бактерии, които причиняват дадено заболяване.

При деца след приемане на един курс /3 пъти на ден по 1 таблетка/ за месец е необходима прекъсване за почивка.

Shopping Cart