БОРОВ ПРАЩЕЦ И ПЕРФЕКТНАТА МЪЖКА ФОРМА

Боровият прашец е една от най-мощните хранителни добавки, които човек може да приема! Боровият прашец е особено важен за тези, които искат да повишат ефективността си (например във фитнес залата) и нивата на тестостерон, да повишат либидото (сексуален нагон) или просто да подобрят цялостното здраве.

Какво е боров прашец?

Боровият прашец е прашецът на бор и се използва в китайската медицина поради многото си свойства. От него се правят здравни продукти и храна. Боровият прашец съдържа повече от 200 хранителни вещества с бионаличност, включително витамини, минерали, ензими, антиоксиданти и естествени фитоандрогени (DHEA, тестостерон, андростендион и андростерон) в една порция.Тъй като боровият прашец е естествена храна, а не синтетичен химически заместител, като повечето добавки за културизъм, всички хранителни вещества се разпознават лесно от организма, което прави боровия прашец невероятно лесен за усвояване и усвояване.

3 причини, поради които всички мъже трябва да използват боров прашец

Причина №1: стареене

Проучванията показват, че боровият прашец може да бъде един от най-мощните продукти за забавяне на стареенето, подобряване на имунната функция и намаляване на системните възпаления, което често води до клетъчно окисляване.

Някои от антиоксидантните свойства на боровия прашец, които могат да забавят процеса на стареене, включват:

  • Повишените нива на супероксид дисмутаза (SOD) играят ключова роля за намаляване на окислителния стрес in vivo.
  • Повишените нива на глутатион помагат за детоксикацията на замърсителите в околната среда и оксидативния стрес.
  • Естествените борови прашец андрогени насърчават растежа на сухи мускули, подобряват здравето и гладкостта на кожата.

Причина №2: Увеличен сексуален нагон и либидо

Боровият прашец е най-известен с това, че е единственият продукт, който съдържа естествени фитоандрогени и почти химически е идентичен с тези, произведени от човешкото тяло.

Както споменахме по-рано, боровият прашец съдържа бионалични форми на андростендион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон), андростерон и широк спектър от други фитостероидни съединения, които за разлика от синтетичните стероиди са естествени и няма да имат отрицателен ефект върху тестисите!

Тези анаболни съединения не само помагат за изграждането на мускули, но и:

  • Насърчаване на повишеното сексуално желание и либидо.
  • Употребата в големи дози (3 грама или повече, т.е. 6 таблетки или повече) може да бъде показател за добро състояние на потентност при мъжете и ще доведе до пълна редовна нощна ерекция.
  • Насърчава оптималното здраве на тестисите и простатата.
  • Подпомага отделянето на излишния естроген и ускорява метаболизма, изгаряйки излишната мазнина.

Причина № 3: Боровият прашец естествено повишава тестостерона и насърчава растежа на мускулите

Твърде много естроген е врагът на хората навсякъде. Не само, че твърде много естроген ви кара да плачете, докато гледате, че Частен Райън (филм) спестява, той също може да блокира вашия тестостерон и да хвърли хормоналния баланс извън пътя.

Това може да доведе до увеличаване на телесните мазнини (бирени стомаси), гинекомастия (хуманоидни заболявания) и проблеми на ендокринната система, които могат драматично да повлияят на здравето и способността на човек да изгражда и поддържа мускулите.

Боровият прашец съдържа много съединения, които помагат на тялото да детоксикира тези хормони и спомагат за възстановяване на естествения хормонален баланс на човека.

Освен това, в комбинация с редовни силови тренировки, естествените фитоандрогени могат да подпомогнат растежа на мускулите и да увеличат силата и производителността.

Това е може би най-честата причина, поради която виждаме защо мъжете консумират боров прашец. Боровият прашец е отлична добавка за културисти, които търсят естествена алтернатива на стероидите и които се стремят да увеличат максимално своя растеж и производителност.

Кой е най-добрият начин мъжете да се възползват от боровия прашец?

Таблетките   са за тези, които се интересуват от общите ползи за здравето и обикновено са най-добрите и най-евтините варианти. Отново боровият прашец е една от най-добрите, ако не и най-добрите суперхрани, които човек може да има в диетата си. Той не само снабдява тялото с лудо количество микроелементи, но също така съдържа естествени фитоандрогени като тестостерон, които могат да помогнат на човек да изгради мускули, да губи мазнини и да се приготви да вдига знамето всяка сутрин!

Общи указания за дозиране на БОРОВ прашец

  • Таблетки: 4 до 6 на ден (мъже)
Shopping Cart