Боровият прашец е уникално богатство от природата

Поддръжници на здравословното хранене, любители на здравословния начин на живот и всички, които искат да подобрят здравето си, представяме единствения продукт в природата, който отдавна е познат на човечеството и има широк лечебен ефект – прашецът от бор.

Pine – е царица сред дърветата, тя винаги е зелена и никога не остарява, адаптира се към всякакви условия на живот. Боровият прашец е най-добрият прашец! Той съдържа всички хранителни вещества, необходими за появата на нов живот.

В традиционната китайска медицина, прашецът на бор е ценно съкровище, което е едновременно хранителен продукт и лекарство. Години на практически опит на традиционната китайска традиционна медицина използва теорията на Ин-Ян за формиране на холистичен подход към живота и изцелението на човешкото тяло. Боровият прашец е единственият продукт, известен на хората днес, който носи свойствата на хранителен продукт и лекарство, и който в комбинация с Бамбук на живота напълно отговаря на принципите на китайската медицина.

Тайната на боровия прашец- повече от 200 активни съставки:

Боровият прашец съдържа вещества с широки възможности (протеини, витамини, микроелементи, макронутриенти, флавоноиди и др.).

Флавоноидите, съдържащи се в поленовия полен, могат значително да намалят кръвните липиди и холестерола.
Витамините увеличават еластичността на стените на кръвоносните съдове и подобряват микроциркулацията в сърцето и мозъка.
Магнезият не само активира ензимната система, но и служи като носител на някои хранителни вещества.

От какви вещества се нуждаем за да бъдем здрави и откриваме  в боровия прашец?

Аминокиселини ,Витамини,Минерални вещества.

Боровият прашец укрепва нервната система:

• Облекчава умората
• Увеличава издръжливостта
• Увеличава концентрацията на вниманието
• Има тонизиращ и стягащ ефект

Боровият прашец забавя процеса на стареене:

Както знаете, супероксиддисмутаза (SOD)е ендогенен ензим, който предпазва клетките от увреждане на свободните радикали. Този ензим има антиоксидантно действие и може да предотврати окислението на клетъчните компоненти чрез свободни радикали.

 Боровия прашец има OnkoStop   ефект.

Боровият прашец е мощен биостимулатор, който активира всички жизнени процеси в организма, предотвратява появата и развитието на рак. Той не вреди на нормалните клетки, напротив, укрепването им, докато химическите лекарства, използвани в клиничната практика, често не правят разлика между себе си и другите, а по време на лечението често водят до общо влошаване на състоянието. Ето защо, боровият прашец може да служи като допълнение в лъчетерапията и химиотерапията, за което получи името \“антитуморен лекар\“.

Рак на гърдата и менопаузата: стероидите, съдържащи се в поленовия пилен, също предотвратяват развитието на рак на гърдата. Аргининът, съдържащ се в поленовия прашец, спомага за отделянето на ендогенен растежен хормон, така че бореният прашец може да бъде много полезен за симптомите на менопаузата.


Борен прашец защитава черния дроб:

Много експерименти потвърждават, че цветният прашец осигурява нормалното функциониране на чернодробните клетки, значително увеличава функционалността на черния дроб, стимулира регенерацията на увредените области, нормализира секрецията на жлъчката, помага на черния дроб да се справи с токсините, предотвратява развитието на чернодробни тумори.


Боровият прашец нормализира стомашно-чревния тракт:

Боровият прашец има пребиотичен ефект върху чревната флора, предотвратявайки или намалявайки риска от развитие на стомашни-чревни проблеми . Известно е, че пребиотиците са несмилаеми въглехидрати и са специална група влакна, които са селективен източник на храна за някои видове чревни бактерии, които подобряват състава на чревната флора по посока – това означава, че полезната флора се натрупва в дебелото черво, увеличава естествената защита на организма и осигурява превенция различни инфекциозни заболявания. По този начин има инхибиращ ефект върху развитието на рак на дебелото черво и някои други онкологични заболявания.


Боровият прашец помага при заболявания на простатата:

Боровият прашец стимулира развитието на органите на вътрешната секреция, увеличава и регулира секреторните функции на ендокринната система и следователно играе важна роля в лечението на заболявания, причинени от ендокринна дисфункция. Съдържащи се в полена на борови вещества може да подобри притока на кръв в тъканите на простатата, да намали тумора, да намали запушването на уретрата, причинена от простатна хиперплазия. Флавоноидите, съдържащи се в поленовия прашец, имат силен антиоксидант, който също допринася за лечението на простатната хиперплазия. Консумацията на борова полен регулира функциите на простатната жлеза (чрез хормона тестостерон ). Стероидите, съдържащи се в поленовия прашец, допринасят за факта, че размерът на простатата се поддържа на нормално ниво.


Боровият прашец нормализира нивата на захарта и помага при диабет:

Боровият прашец е не само ценен хранителен продукт, но и ефективно средство за лечение на диабета. Витамините, микроелементите и макроелементите, съдържащи се в полена, осигуряват защита на клетките на панкреаса, стимулират производството на инсулин и увеличават издръжливостта на захарта. Според неотдавнашни проучвания е известно, че приемането на поленов прашец е безопасен и ефективен метод за диетична терапия за диабетици.


Боровият прашец е полезен за алергии:

Продължителната употреба на полени подобрява състоянието на страдащите от алергии, облекчава пристъпите на алергичен ринит, алергична астма и др. Боровият прашец се събира ръчно, така че не съдържа ензими от пчели или други растения. Цветовият прашец, който, например, събира пчелите, съдържа много различни субстанции, така че рискът от развитие на алергични реакции е висок, а боровият прашец, както е известно в момента, не предизвиква алергични реакции.


Боровият прашец има широк спектър от лечебни ефекти върху тялото:

Боровият прашец укрепва защитните сили на организма, повишава имунитета, изпълва с енергия. При продължителна употреба дава изразен ефект на заздравяване и подмладяване. Допринася за нормализирането на теглото, възстановява човешката репродуктивна функция, увеличава потентността.

• укрепва имунната система на човека, осигурява защита срещу вируси и бактерии
• регулира стомашно-чревния тракт, лекува запек с различна природа
• осигурява защита, възстановяване и нормална чернодробна функция
• подобрява сърдечно-съдовата система, укрепва кръвоносните съдове, намалява налягането
• подобрява кръвоносните съдове; мозъчната кора от подобрява паметта
• инхибира растежа на тумори, бързо се възстановява след химиотерапия
• регулира функцията на ендокринната система
• помага при лечението на заболявания на простатата
• Стимули ЕУТ инсулин, захар повишава издръжливостта
• облекчава умората, дава сила и енергия
• ревитализира, хидратира и подмладява кожата
• забавя стареенето, възстановява жизнеността и удължава активния живот
• стимулира кръвообращението
• възстановява зрението
• подобрява подвижността на ставите
• намалява риска от сърдечни заболявания
• повишава имунитета
• премахва симптомите на предменструалния синдром
• неутрализира алергичните реакции


Начин на приложение:
1таблетка 2 пъти дневно за 30-20 минути преди хранене.

За да се постигне най-добър баланс в организма, се препоръчва да се комбинира приемът на боров прашец с Бамбук на живота.

 


Shopping Cart