ПОКАНЕНИ СТЕ НА ЧЕРЕН ПЕТЪК В BOROVPRASHEC.BG

Черният петък е най-големият ден за пазаруване през годината.

Черният петък има американски произход и винаги се пада в деня след Деня на благодарността. Името произхожда от Филаделфия и първоначално се е използвало за описание на големите тълпи, които нахлували в магазините, за да пазаруват. Денят бележи началото на коледното пазаруване и затова Черният петък предлага нечувано ниски цени и много оферти. Множеството изгодни оферти точно преди Коледа правят очевидно пазаруването на коледни подаръци задължително по време на Черен петък 2022. По този начин не се налага да се притеснявате за купуването на подаръци и спестявате много пари.


КАКВИ ПРОДУКТИ ДА ЗАКУПИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ЧЕРНИЯ ПЕТЪК ОТ САЙТА БОРОВ ПРАШЕЦ?

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НАД 99 ЛВ!

Ще имаме оферти за най-различни продукти и независимо дали Вие или някой Ваш близък има нужда да се поглези, ще можете да намерите подходящи за Вас оферти. Освен че е разумно да се купуват коледни подаръци по време на Черен петък, това е и идеалното време да вземете продукти за вашето здраве и красота. Може би имате нужда от нов комплект кърпи, а може би семейството се нуждае от хранителни добавки за повишаване на имунитета през зимата? Когато ние от borovprashec.bg намалим цените, е лесно да си купите здравословни храни и екологични почистващи препарати от ecocleaner – без това да навреди на портфейла Ви. На този ден трябва и да се поглезите, предлагаме намаление на най-купуваните ни продукти за здравето и дома: Антиалергична ,микрофибърна кърпа за сваляне на грим Tupperware, Еко бутилка Tupperware 750мл, Купа Бермуда 2л за месене,втасване,съхранение, Микрофибърна кърпа за прозорци Tupperware, НОФАТИН Алгислим, 30 капсули + Нофатин® Балансиран Шейк с вкус на шоколад, Кафе за здравословно отслабване, Боров прашец на Вертера и много подукти в раздел „Промоции

Тъй като добрите оферти са навсякъде по време на Черния петък, можете да си купите и неща, които създават малко повече щастие за вас и вашите близки, приемайки хранителни добавки на Нова Ера.

Тази година повече от всякога трябва да си помагаме взаимно да разпространяваме коледния дух и радост!

Shopping Cart