Чудото наречено алунит-кристален дезодорант

Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.

Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме.  Затова с Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанасяме защитен слой, без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на  бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите.

Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактерицидно и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва освен като дезодорант и за почистване на мазна кожа.

Този 100% натурален дезодорант не подтиска, а регулира изпотяването, не запушва порите, а само унищожава бактериите, които предизвикват неприятната миризма.
Силно ефикасен срещу ухапвания от насекоми. Помага за кръвоспиране при малки порязвания и драскотини.
Полиран за максимален комфорт и в удобна опаковка, това е задължителния естествен дезодорант за всеки!

Идентификация INCI: Potassium alum

Качество: 100% чист и натурален.
Произход: минерал от Азия. Пречистване и кристализация, рязане и полиране на камъка –Франция.

Kристалния камък алунит се използва при:
•В помощ на тийнейджърите при акне и проблемна кожа.По-бързо заздравяване на пъпките и туширане на възпаленията.След като се намокри кристала се обтрива цялото лице.Може да се направи тоник като поставите кристала за 20мин в 200мл вода.Нанасяйте върху измито лице.

•При порезни рани антибактериалното действие на камъка е по-силно от антибактериалното действие на спирта.

•При папиломи-натривайте с мокрия камък проблемните места 3-4 пъти на ден .Първите резултати са налице след десетия ден

•Действа като афтършейф и след епилация поради превъзходните антисептични качества на камъка.Успокоява кожата и укрепва капилярите.

•Средство при хемороиди-правете компрес за 15 мин два пъти на ден с памучен тампон напоен с алунитна вода-в 150мл вода дръжте кристала 2 мин.Тази процедура убива бактериите,успокоява болката,потушава възпаленията и укрепва капилярите.

•Облекчава бързо алергичен сърбеж,ухапвания от насекоми и алергични обриви по тялото

•Пудра за обувки-стрийте част от камъка и го посипете в обувките си.Така ще сте сигурни,че обувките ви няма да миришат лошо.При потни крака и ,за да избегнете неприятната миризма правете бани във вода ,в която за 20 мин сте поставили камъка.

•Ефикасен при парадонтоза и кървящи венци-оставете камъка за 20 мин в 100мл вода и след това използвайте като вода за уста.

•Херпес-през 15-20 мин нанасяйте намокрения камък върху херпеса през целия ден и вечерта ще сте забравили за него.

•Болки в гърлото и гнойна ангина-поставете камъка за 20 мин в чаша с вода и след това правете гаргара с нея.

•Кокоши трън-стрийте част от камъка и го закрепете на проблемното място с помощта на лепинка

 

Начин на ползване:
Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и съхранение. Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата под мишниците и стъпалата и навсякъде където имате нужда.
За максимален ефект се препоръчва използването на дезодоранта веднага след къпане – тогава се нанася на мократа кожа.
Victoria Bell’s Crystal Deodorant не изветрява, не губи качествата си ако го забравите отворен и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!

Може да закупите този продукт за 11,90лв ТУК:https://borovprashec.bg/produkt/kristalen-dezodorant-protiv-mirizmi-pri-izpotiavane-100/

или на тел.0884090225

Shopping Cart