ЧУДОТО НАРЕЧЕНО БОРОВ ПРАШЕЦ

КАКВО Е ЧУДОТО БОРОВ ПРАШЕЦ?

\"\"

Tова е най-уникалния и универсален продукт,природно създаден ,съдържащ всички нужни за организма хранителни добавки,за да бъдат нашите клетки здрави. А какво е здравето? Здравето е равно на здрави клетки.

Природата е създала боровия прашец да работи на клетъчно ниво. Ако клетката е здрава и ние сме здрави.
Естествено създаден размер на частиците на боровия прашец е 3 нано метъра и това му позволява да преминава безприпятствано през междуклетъчните пространства,които са с размер 6 нанометъра.

Няма хранителна добавка създадена до момента,чиито частици да са раздробени по-малко от 22 нанометъра.Какво значи това?Боровият прашец има ключ за клетката, а за другите добавки организма полага допълнителни усилиа и влага енергия да усвои каквото може на клетъчно ниво.

ОТ КЪДЕ ИДВА БОРОВИЯ ПРАШЕЦ?

Той се добива от два вида бор,маслен и масонски,които виреят в най-чистите екологични райони на Китай на над 1000метра надморска височина,далеч от индустриалните райони и замърсявания.
95% от всички борове от този вид виреят в Китай.

Боровото дърво е еднодомно растение,което означава,че има женски и мъжки шишарки на едно дърво.Полените не се произвеждат от женските,а от мъжките шишарки,известни още като РЕСА.

Там се създава прашецаИзползвания като суровина бп се събира ръчно,след което се обработва на ниски температури,за да нр се разруши клетъчната стена.Високотехнологичната обрботка,с която се отстранява спородермата на зрънцата,осигурява усвояемост до 99%.

Shopping Cart