Да отслабнем и да подобрим съня си с SLEEP&SLIM BOOSTER на Вертера

Първият 100% натурален бустер за ускорено отслабване, възстановяване и подмладяване без  аналог и  конкуренция на пазара в света  той е създаден по иновативна технология PLASMА!

Комплексът Sleep & Slim Booster включва 9 естествени биоактивни вещества с целенасочено въздействие върху процесите, протичащи в основните системи на организма. Максималното усвояване се постига благодарение на биотехнология за нано- и микрокапсулиране от ново поколение (Plasma).

Sleep & Slim Booster е целеви продукт за подобряване качеството на съня и нормализиране на липидния метаболизъм.

Sleep & Slim Booster е комплекс от натурални биоактивни вещества на базата на лиофилизиран плазмен хидрогел от водорасли и фукус, получен чрез нискотемпературно вакуумно сушене. Тази технология ви позволява да запазите стойността на всички хранителни вещества в продукта. Благодарение на биотехнологията за микрокапсулиране се постига максимална усвояемост на продукта.

Благотворният ефект на биоактивните вещества в съставките на Sleep & Slim Booster е в състояние да нормализира хормоналните нива, метаболизма и да подобри общото състояние на организма. Резултатът се постига чрез:

• Възстановяване на щитовидната жлеза и цялата ендокринна система;

• Нормализиране на въглехидратния, протеиновия и мастния метаболизъм;

• Нормализиране на хормоналните нива – изчезва раздразнителността, подобрява се настроението;

• Синергия от допълнителни биоактивни компоненти, която осигурява anti-age ефект.

Sleep & Slim Booster се препоръчва за прием при:

1. Наднормено тегло.

2. Хронична умора.

3. Нарушения на съня.

4. Намалено либидо.

5. Психо-емоционална нестабилност.

Биоактивни вещества в състава на продукта:

• Йод. Необходим за производството на хормоните на щитовидната жлеза Т3 и Т4, които контролират метаболизма.

• Витамин С. Участва във всички видове обмяна на веществата, регулира окислително-редукционните процеси, повишава устойчивостта на организма към вредните фактори на околната среда.

• Холин. Необходим за синтеза на ацетилхолин – вещество, отговорно за добрата памет, емоционалното настроение, мускулния контрол.

• Пиперин. Алкалоид, стимулира метаболизма. Притежава антивирусно, противотуморно и хепатопротективно действие.

• Капсаицин. Антиоксидант, който понижава нивата на триглицеридите. Помага за предотвратяване на увреждането на клетките от реактивни кислородни видове (свободни радикали, пероксиди, липидни пероксиди). Намалява въздействието на тежки метали.

• Фукоксантин. Каротеноид, който намалява нивата на холестерола и риска от атеросклероза. Стимулира разграждането на бялата мастна тъкан, разгражда мастните натрупвания в черния дроб, подобрява обмяната на веществата, увеличава производството на протеини.

• Танини. Растителни фенолни съединения. Притежават противовъзпалителен, антимикробен и антивирусен ефект.

• Екстракт от ацерола (растителен мелатонин). Хормон на съня. Осигурява възстановяване на психо-емоционалното и физическо състояние. Помага за запазване на стройността и младостта.

• Екстракт от грифония (5-хидрокситриптофан). Насърчава синтеза на серотонин и мелатонин в организма, намалява ефектите от стреса, подобрява настроението.

Sleep & Slim Booster – това е стройна фигура, сили и енергия, подобрено качество на съня, ярки усещания и емоции, спокойствие и самочувствие.

Състав: Лиофилизиран (сублимиран) гел от кафяви морски водорасли ламинария и фукус „PLASMA“, DL-холин битартрат, сух екстракт от ацерола (лат. Malpighia punicifolia), сух екстракт от плода на емблика (Amla) (лат. Emblica officinalis L.), екстракт от люта чушка (лат. Capsicum annum L.), сух екстракт от плодовете на черен пипер (лат. Piper nigrum L.), 5-хидрокситриптофан (екстракт от грифония (лат. Griffonia simplicifolia L.), фукоксантин (екстракт от ламинария японика (лат. Laminaria Japonica).

Схема на прием: възрастни по 2 таблетки вечер преди лягане. Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, приемът може да се повтори.

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Вкус-неутрален
Брой на приеми-30/тридесет/
Количество в опаковка-60 капсули
Брой опаковки-1
Тегло-67 гр.
Тип-изгаряне на мазнини
Форма за освобождаване-капсули
Диетични особености-без ГМО, без аспартам, без глутен, без лактоза, без малтодекстрин, без сукралоза, веган, вегетарианец
За кого-за жени, за мъже

Разгледайте продукта тук: https://borovprashec.bg/produkt/sleepslim-booster-za-silen-metabolizam/

Shopping Cart