ДА ЗАБРАВИМ ЗА ПОДУТ КОРЕМ,ВЪЗПАЛЕНИ ЧЕРВА И ЗАПЕК

Модерния живот, развитието на научния и технологичен прогрес през изминалия век и храненето на хората претърпяха три основни промени: намаляване на набора от естествени храни, рафиниране и използване на химически добавки. Тези нови условия на живот се превърнаха в сериозно изпитание за организма – появиха се много нови заболявания на „цивилизованите състояния“, особено заболявания на стомашно-чревния тракт , които засягат всички метаболитни процеси в организма. Тежестта в стомаха, нестабилните изпражнения, диарията, запекът са се превърнали в сериозен проблем за много хора.

Полезна  информация :

 1. Червата много сериозно влияят на здравето на целия организъм.
 2. Затлъстяването е пряко свързано със състава и количеството на чревните бактерии: лактобацили, бифидобактерии и бактерии на дебелото черво. Тяхното отсъствие или дефицит води до затлъстяване.
 3. Червата са вторият мозък. Той мисли и живее „сам“.
 4. Червата е най-големият орган, който влияе на имунната система, 70% от имунните клетки са в него. 70% от имуноглобулин А се произвежда в червата.
 5. Стареенето започва с червата.

Нарушенията на храносмилателния тракт и особено запек са вредни за здравето, могат да причинят или да влошат други заболявания – хемороиди, рак на дебелото черво, разширени вени, простатит, женски заболявания, сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания – сериозни или дори животозастрашаващи. Проучванията потвърждават, че подобни проблеми възникват при хора със сериозно увреждане на чревната микрофлора.

\“Боров прашец от олигозахариди \“   марка \“Guozhen \“

Как действат тези продукти за постигането на ТРАЙНИ оздравителни  резултати

✅Олигозахаридите могат избирателно да ускоряват размножаването на полезната чревна флора, да я регулират и предотвратяват появата на диария и запек. Съотношението и органичната комбинация от частици боров прашец и ксилоолигозахаридите в продукта е балансирано, за да се постигне съвместно регулиране на чревната микрофлора.
✅Боровият прашец съдържа над 100 ензима, които са способни да стимулират перисталтиката на червата, подобрят апетита и подпомогнат процесите на храносмилане, което го прави ефективен за лечение на стомашно-чревни разтройства.
✅Прашецът съдържа значително количество витамин В1 или тиамин, който спомага за перисталтиката, ускорява храносмилателната функция, нормализира отделянето на жлъчен сок и активира дейността на червата.
✅Съдържанието на магнезий и витамин В6 в Боровия прашец, от друга страна, може да премахне мускулни спазми и лекува запек на нервна почва.
✅Бамбук за здравето стимулира храносмилателните функции, облекчава язвени и гастритни болки.

‼️Затова след няколко дни прием на Прашец и Бамбук, при нормална диета, се постигат забележителни резултати. Ето защо прашецът се нарича още „страж, пазител на червата“‼️

ОТЗИВ НА ЖЕНА /36години/ при храносмилателни и подут корем смущения:
\“Първата седмица започнах с половин саше Боров прашец с олигозахариди, вечер преди лягане, и 1 таблетка Бамбук, втората седмица продължих с 1 саше Боров прашец с олигозахариди и 2 таблетки Бамбук след храна. Още след първия прием започна очистване на червата и подуването изчезна. На третата седмица здравословният ефект беше пълен – болката в червата и подуването изчезнаха, перисталтиката на дебелото черво влезе в нормалния си ритъм! След две опаковки Боров прашец с олигозахариди продължих само с Боров прашец по 3-4 табл. дневно и Бамбук – 2 таблетки. Това ми помага да поддържам храносмилателната си система в перфектно здраве!\“

Показания  за  употреба:

 • Стомашно-чревни заболявания, включително запек, диария
 • Затлъстяване, наднормено тегло
 • диабет
 • Онкологична профилактика на дебелото черво и ректума, рак на гърдата
 • Сърдечно-съдови заболявания
 • хемороиди
 • апендицит
 • хипертония
 • алергии
 • простатит
 • Женски болести

Здраве на червата – здраве на цялото тяло!

Състав:  боров прашец, ксило-олигозахарид, малтодекстрин.

Методът  на прилагане  и  дозировка:  1 път дневно едно саше, разрежда се с хладка вода.

Нетно тегло:  3 g x 30 сашета

Противопоказания:Не е  подходящ  за  малки деца  и  хора  с  подагра. 

Забележка:  Този продукт не замества лекарствата.

Използва се за лечение и профилактика на заболявания:

 • Хемороиди, фистула на ануса
 • Заболявания на стомаха и червата
 • запек

www.borovprashec.bg

Shopping Cart