ДА ЗАПАЗИМ КОЖАТА СИ ЧИСТА,СИЯЙНА И БЕЗ ПЕТНА С ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ

Слънцето е извор на живот и  удоволствие, но огряването му може да има гибелен ефект на Вашата кожа.
Два компонента на слънчевото огряване ни интересуват в най-голяма степен: 

 

  • UVA лъчи. Много проникващи, те засягат еластичните влакна и са отговорни за преждевременното стареене на кожата. Те повлияват също развитието на някои кожни форми на рак.
  • UVB лъчи. Те стимулират меланина, предизвиквайки след 48 часа поява на бронзов загар. Отговорни в краткосрочен план за „слънчеви изгаряния”, а в дългосрочен за преждевременното стареене на кожата. Те могат същевременно да благоприятстват появата на някои кожни форми на рак.
  • Едно проучване в списание "Medicinal Nutrition" обобщава много от полезните ефекти от Екстракта от гроздови семена, които са изследвани досега. Като цяло, ЕГС е мощен антиоксидант, чиито свойства предпазват организма от болести и преждевременно стареене. Изследователите обобщават забележителната сила и свойства на EГС, казвайки: „Научните изследвания показват, че антиоксидантната сила на проантоцианидините е 20 пъти по-висока от тази на витамин Е, и 50 пъти повече от тази на витамин С. Екстрактите от гроздови семена са полезни за Много области на здравето се дължат на антиоксидантния си ефект, свързват се с колагена, насърчават младата кожа, здравето на клетките, еластичността и гъвкавостта. Други проучвания показват, че проантоцианидините спомагат за предпазването на тялото от увреждане от слънцето, подобряват зрението.
  • Водещият автор заключава, че екстрактът от гроздови семена възпира стареенето на кожата и фотостареенето. Д-р Катйяр казва: „Клинично, фотостареенето, което представлява стареене на кожата, обяснява развитието на бръчки на открити места, забелязана хиперпигментация и депигментация, грубост, грапавост, лош еластичен откат и контузии.  Поради своите антиоксидантни свойства е всички свои  характеристики е показано ,че ЕГС възпира стареенето,фотостареенето и пигментация на кожата.
  • Едно проучване в Япония показва, че пероралното приложение на екстракт от гроздови семена \"ефективно намалява хиперпигментацията при жените с хлоазма/свръхпигментация". Благоприятните ефекти бяха постигнати след 6 месеца употреба. Проучването показа също, че "приемането на ЕГС в продължение на 5 месеца може да предотврати влошаването на хлоазма преди летния сезон".  
  • Научните изследвания показват, че антиоксидантната сила на проантоцианидините е 20 пъти по-висока от тази на витамин Е, и 50 пъти повече от тази на витамин С. Екстрактите от гроздови семена са полезни за Много области на здравето се дължат на антиоксидантния си ефект, свързват се с колагена, насърчават младата кожа, здравето на клетките, еластичността и гъвкавостта.
  • Ултравиолетова индуцирана имуносупресия е свързана с риска от развитие на рак на кожата. В това изследване, въвеждането на проантоцианидини от гроздови семена значително потиска развитието на кожни тумори, предизвикани от ултравиолетовите лъчи, и намалява потискането на имунната система.
  • Други резултати показват, че екстрактът от червени гроздови семена "Намаляване на образуването на клетки от слънчево изгаряне в кожата
  • " и предполага, че екстрактът от гроздови семена може да бъде потенциален кандидат за профилактика за намаляване на оксидативния стрес и апоптоза, причинени от многократни дози UVB в кожата.
  • КАК ДА ПРИЕМАМЕ  “ Капсули от гроздови семена ”, за да получите лечебен ефект върху цялото тяло: Започваме с капсула 1 път на ден от сутринта преди хранене за 30 минути 15 дни, след това отиваме 2 пъти на ден, по 1 капсула сутрин и вечер преди хранене за 30 минути. Курсът на прием е 2-3 месеца. 1 капсула съдържа 50 mg. проантоцианидин (дневна доза от 100 mg).
 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart