ДЪРЖАВНА КИТАЙСКА МРЕЖОВА КОМПАНИЯ НОВА ЕРА

На нашия пазар навлезе нова марка: китайската държавна мрежова корпорация New Era Health Industry, която се занимава с изследвания в областта на човешкото здраве и дълголетието. Прочетете за историята и дейностите на Нова  Ера, нейния принос за здравето на човечеството.

China State New Era Corporation и приносът й за здравето на хората

\“New Era\“ е държавна китайска компания, която предлага на своите клиенти уникални продукти за лечение и профилактика на болести, както и нови възможности за изграждане на собствен бизнес . На страниците на нашия сайт можете да се запознаете с дейността на тази международна организация и с перспективите за нейното развитие.

 Корпорация „Нова ера“ (Китай) започва своята работа преди повече от три десетилетия, през 1980г. По това време компанията изпълнява поръчки на Министерството на отбраната и военно-индустриалния комплекс, извършва проучвания в областта на медицината, което доведе до създаването на редица продукти за поддържане на здравето и дълголетието. Съвсем естествено е, че в онези години стоките на компанията New Era са били достъпни за много ограничен кръг хора. Известно е, че добавките са били включени в диетата на астронавти, военни служители, спортисти и други лица, чиито дейности са били свързани с тежък физически и психически стрес.

През 1995 г. ситуацията претърпя промяна: в резултат на реорганизацията беше създадена корпорация New Era, продуктите на която направиха истинска революция в здравната индустрия. Компанията оперира в две направления, първата от които е развитието на националната промишленост, а втората е производството на обогатени и биологично активни добавки за здраве.

Завоювайки високи позиции в родината, корпорацията New Era навлезе на международния пазар.  Важно предимство на здравните продукти на компанията New Era, което Китай е дал на света, е, че те съчетават вековните традиции на древната китайска медицина и съвременните технологии. Специалистите на организацията са сигурни, че всички отговори на въпроса как да се поддържа здравето могат да бъдат намерени в природата. Най-известните продукти на китайската компания \“New Era\“ са добавки на базата на боров прашец и  от бамбук. Ефективността на тези продукти се показва както от официалното заключение на Министерството на здравеопазването на КНР, така и от множество независими проучвания. Качеството на продукта отговаря на международните стандарти за безопасност,

Боровият прашец Goczhen, създаден от държавната корпорация New Age, се счита за национален символ на здравето в Китай. Този продукт е известен не само на обикновените потребители, но и на дипломатическо ниво, тъй като се представя като подарък на държавните лидери и други изтъкнати гости, посетили КНР.

Впечатляващо е също, че продуктите на китайската корпорация New Age са достъпни за широк кръг клиенти поради достъпната им цена, така че всеки има възможност да оцени тези продукти на истинската им стойност.

Изграждане на кариера в мрежовата компания \“New Era\“

Днес „Нова ера“ е мрежова компания, чиито звена оперират по целия свят. Обемите на продажбите на корпорацията активно нарастват у нас. В момента китайската мрежова компания \“New Era\“ е на 18-и ред в списъка на най-динамично развиващите се организации, които са членове на асоциацията за директни продажби!

Това не е единственият аргумент да се присъедините към нашия екип! Тъй като MLM компанията New Age се отчита директно пред държавата, което е уникално явление, участниците имат възможност да изграждат бизнеса си при прозрачни условия и да продължат да получават приходи от общия оборот, дори ако създадената от вас структура е престанала да функционира.

ОПИТАЙТЕ БОРОВ ПРАШЕЦ   ОЩЕ ДНЕС

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart