девет причини да пием боров прашец

ДЕВЕТ ПРИЧИНИ ДА ПИЕМ БОРОВ ПРАШЕЦ

 1. Тестостероновият бустер

Боровият прашец съдържа човешки андрогени, като тестостерон, и с него можете да увеличите нивата на тестостерон за няколко минути. Поради тази причина Боровия прашец привлича много внимание, особено при мъже на средна възраст. Тъй като нивата на тестостерон започват да намаляват, използването на боров прашец като терапия е чудесен начин за поддържане на здравословно ниво на енергия и благополучие.

 1. Регулаторът на простататаБоровият прашец съдържа стерол или растителен стероид, наречен гиберлин, който регулира размера на простатната жлеза, което означава, че ако е твърде голям, той ще го намали и ако стане твърде малък, ще увеличи размера си.
 2. Увеличава нивата на SOD(супероксид дисмутаза) в сърцето, черния дроб и мозъка. Супероксиддисмутазата е ензим, който помага за предпазването на организма от свободните радикали, унищожавайки кислородните молекули в клетките, което може да предотврати увреждането на тъканите.
 3. Мощни противовъзпалителни средства– gibberlins също са отговорни за противовъзпалителните свойства на Боровия прашец и антитуморните свойства, без да засягат здравите клетки.
 4. Стимулира антивирусната активност– благодарение на два растителни стерола – брассинолид и калпастерон – полена на борове е силно противовъзпалително средство срещу вируси като херпес , гъбички, местни вируси и др. \“Установено е, че те са 10-18 пъти по-силни от рибавирус – основният фармацевтичен антивирусен агент.\“
 5. Помага да се отърве тялото от външни химикалиБоровия прашец съдържа расиостерол брасиностероид брасинолид. \“Установено е, че подобрява функцията на чернодробните микрозоми, които са от решаващо значение за безопасното изхвърляне на ксенобиотици (чужди химикали, които влизат в тялото\“).
 6. Подобрява плодовитостта, еректилната дисфункция и броя на спермата. Боровият прашец съдържа аминокиселината аргинин, който е предшественик на азотния оксид, който спомага за увеличаване на притока на кръв към пениса. Аргининът също стимулира растежния хормон, подобрява плодовитостта и е сперматогенна.
 7. Стимулира имунната система– цветният прашец съдържа полизахариди, които са захари, като храна за имунната система, и се срещат и в гъби като чага.
 8. Анти-стареещият прашец от борове съдържа DHEA (дехидроепиандростерон). \“Доказано е, че DHEA се свързва с високи нива на енергия и благосъстояние, ниско затлъстяване, повишена либидо и еректилна способност, намалена депресия, подобрена когнитивна способност, намалена смъртност от коронарна болест на сърцето, подобрена инсулинова чувствителност и глюкозен толеранс.\“За всички тези невероятни ползи за здравето, Боровия прашец е толкова популярен и трябва да бъде приет във всеки дом. Тъй като нашата околна среда ,а оттам и тялото ни става все по естроген доминиращо, Боровия прашец ще се превърне в мощен съюзник за хормонално-балансиран живот.Идеалното време да се вземе борният прашец е сутрин, по обяд и преди лягане. 

  Боровият прашец се използва в китайската медицина хиляди години като естествен здравен тоник и адаптоген. За първи път се споменава от Шен Нонг в Материалите на Медика преди повече от 2000 години.

За закупуване на Боров прашец настиснете тук

За повече информация може да се обадите на телефон 0884090225

Ако искате да ни последвате в социалните мрежи :

Последвайте нашата фейсбук страница тук.

Последвайте другата ни страница за здравословен начин на живот тук.

Shopping Cart