Как без химия да почистим дома. Безопасно за бременни жени и хора с алергии

Когато сте бременна, дори най-малките дейности от ежедневието могат да Ви накарат да се замислите. Почистването на дома не е нещо, което лекарите забраняват, но ние Ви съветваме да обръщате внимание на препаратите, които използвате.

Трябва ли да проверяваме състава, след като повечето почистващи препарати са безопасни?

Макар това да не е първото нещо в списъка Ви със задачи, е добре да го направите.
По време на бременността, тялото и мозъкът на Вашето бебче не са добре оформени и все още се развиват. Това означава, че има голямо значение не само какво ядете, но и какво докосвате и

, докато сте бременна.

Много от препаратите съдържат потенциално токсични вещества. Те могат да попаднат във Вашето тяло чрез вдишване или абсорбиране от кожата и да преминат през фината плацентна бариера към плода. Това увеличава риска от появата на здравословни проблеми след раждането или дори от увреждане на плода, ако се използват за дълъг период в големи количества.
Обърнете внимание, че задължително трябва да избягвате ароматизаторите на въздуха и всички препарати, които съдържат белина и хлор

. Жените използвали такива препарати често получават инфекции на долните дихателни пътища, пневмонии и бронхити.

Каква е алтернативата на стандартните почистващи препарати?

Ecocleaner-за подове,бани и др.с пробиотични бактерии

Сега можете  да прекарате бременността си спокойно БЕЗ да се притеснявате за своето бебче. Ние Ви предлагаме ЕКОЛОГИЧНИ почистващи препарати – специално разработени на базата на пробиотични бактерии и напълно БЕЗОПАСНИ съставки.
Те са подходящи за употреба по време на бременност и не вредят на здравето на хората и домашните любимци.

borov prashec

Shopping Cart