БАМБУК НА ЗДРАВЕТО-ЕФЕКТ

ЕФЕКТА НА БАМБУК ЗА ЗДРАВЕТО МАРКА „ГОЖЕН“ ВЪРХУ ЧОВЕШКИЯ ОРГАНИЗЪМ

Ефекта на Бамбук на  на марката „Гожен“ върху човешкото здраве.

Основната заплаха за живота на съвременния човек е сърдечните и цереброваскуларните заболявания.

Това са  хипертония, хиперлипидемия, коронарна болест на сърцето, сърдечно-съдови заболявания, дължащи се на хипертония, нередовни сърдечни удари, нарушения на мозъчното кръвообращение.

Цереброваскуларните заболявания (съдови заболявания на мозъка) са разделени на 2 групи.

Същата група включва исхемични заболявания и инсулти, причинени от удебеляване на кръв, образуване на тромби, в резултат на което има блокиране на кръвоносните съдове или артериите в мозъка.

Друга група включва хеморагични заболявания, които водят до разрушаване на стените на кръвоносните съдове в мозъка. Хеморагични цереброваскуларни заболявания означават кървене на долната кухина на арахноидната мембрана на мозъка.

Клиничните симптоми на сърдечно-съдови заболявания – цереброваскуларни съдове (CCS) са нередовни пулсации, тежест на дишането, спад в налягането, замаяност, намалена производителност, нарушение на паметта и др. Проучванията показват, че сред факторите на заболяванията на СКС, освен епигенетичните, основната причина е ХИПЕРЛИПИДЕМИЯ.

Високото съдържание на LIPIDS в кръвта води до сериозни нарушения в организма: хипертония, коронарна болест на сърцето, затлъстяване, повишен вискозитет на кръвта, ацидоза (отклонение на рН на кръвта в киселата страна), нарушени функции на черния дроб, образуване на свободни радикали, намален имунитет, коронарна атеросклероза, мозъчен инсулт , онкологични заболявания и др.

 1. Намаляване на липидите в кръвта и холестерола:

Различните хранителни вещества, необходими за нормалната физиологична функция на организма и всички отделящи се метаболитни отпадъци, се транспортират чрез кръв. Липидите в кръвта се определят като присъствие на холестерол и триглицериди в серума. Това са важни хранителни вещества за тялото. Въпреки това, високият холестерол и неговият състав, както и високите нива на триглицериди могат да доведат до хиперлипидемия при неблагоприятни условия на живот.

Клиничните проучвания показват, че екстрактът от бамбукови листа “Gozhen” може ясно да понижи нивото на триглицеридите, LDL (липопротеин с ниска плътност “лош холестерол”) и да повиши нивото на HDL (добър холестерол). Неговият ефект е по-добър от този на екстракт от гинко дърво, без странични ефекти.

Сега медицинската научна общност признава, че HDL са ядрото за защита срещу появата на артериосклероза (AS) и коронарната болест на сърцето, поради което понякога те се наричат ​​експерти като „липопротеини от атеросклероза“, както и „защитен фактор при коронарните сърдечни заболявания“. Когато нивото на HDL се увеличи с 1 mg, възможността за коронарна болест на сърцето намалява с 2% -4%. Чрез серия от прецизни стъпки на механизма, те преместват холестерола от стените на артериите към черния дроб за разлагане. Излишният холестерол се изчиства през жлъчния мехур. HDL също може да се бори за движението на липопротеиновите рецептори на повърхността на клетките с LDL, което предотвратява увреждането на клетъчния метаболизъм и предотвратява появата на AC (атеросклероза). LDL причинява AS и колкото по-голям е техният брой, толкова по-тежко коронарно заболяване може да възникне.

 1. Елиминиране на свободните радикали с активен кислород:Обикновено свободните радикали не оказват отрицателно въздействие върху организма, защото тялото има система, която противодейства на активните свободни кислородни радикали, които балансират вътрешната среда на тялото по време на производството на свободни радикали. Когато антиоксидантната функция на тялото отслабва или ако тялото е в лошо физическо състояние и в състояние на естествено стареене след 30 години, свободните радикали започват да доминират. Изследователите са доказали, че повече от 70 човешки болести, включително ракови и сърдечно-съдови заболявания, са свързани с влиянието на свободните радикали. Например, в случай на сърдечно-съдови заболявания винаги има излишък от свободни радикали. Когато в кръвта се открият свободни радикали в LDL (липопротеин с ниска плътност), те се превръщат в LDL оксид, който е вреден за здравето,
 2. Антиоксидантна функция на листа от бамбук. Екстрактът не само контролира пероксидацията (липидна пероксидация) на липидите, но също така има положителен ефект върху антиоксидантната защитна система чрез стимулиране на активността на ендогенната антиоксидаза; ефективно се бори срещу увреждане на биомакромолекулите с активен кислород; защитава функцията на клетъчната мембрана; предотвратява загубата на генетичен материал, причинен от окислително увреждане на ДНК; предотвратява атеросклерозата, причинена от окисление на LDL, и също така противодейства на производството на стареещ пигмент, забавя стареенето на клетъчното ниво.
 3. Разширяване на коронарните артерии: екстрактът от бамбукови листа ясно се разширява и укрепва стените на артерията, което увеличава обема на притока на кръв към сърцето.
 4. Намаляване на миокардната исхемия: екстрактът ясно подобрява състоянието на миокардната исхемия и намалява разширяването на миокардния инфаркт.
 5. Повишена сърдечна честота. Средните и високи дози флавонови бамбукови листа могат да увеличат силата на свиването на сърцето.
 6. Антикоагулация:В сравнение с екстракта от дърво на Ginkgo, средните и високи дози от листата от бамбукови флавони регулират нивата на рН на кръвта и инхибират процеса на коагулация (сгъстяване) и натрупването на тромбоцити, което подобрява микроциркулацията.

Накратко, ролята на флавоновите бамбукови листа със своите мощни свойства за намаляване на окислението и елиминиране на свободните радикали е от особено значение за здравето на съвременния човек. Флавонът има ниско молекулно тегло и се абсорбира лесно от организма. Може да проникне през кръвно-мозъчната бариера, да попадне в мазнините и увредените тъкани; следователно, флавонът има такива функции като намаляване на умората, намаляване на кръвните липиди и холестерол, защита и възстановяване на кръвоносните съдове, предотвратяване на атеросклероза, разширяване на коронарните вени и капилярни съдове, улесняване на микроциркулацията, предотвратяване появата на кръвни съсиреци, подобряване на миокардната исхемия, подобряване на мозъчната активност сърцето и другите вътрешни органи.

Показания за употреба и начин на употреба:

 • Целева група: хора с нисък имунитет, високи нива на липиди в кръвта, високо кръвно налягане, страдащи от затлъстяване и мастна чернодробна хепатоза; млади хора и хора на средна възраст, които се нуждаят от повече антиоксиданти, средство за намаляване на въздействието на възрастта и въздействието на радиацията; хора на средна възраст и възрастни хора, страдащи от сърдечно-съдови заболявания и които се нуждаят от превенция или помощно лечение; хора, чиито членове на семейството в миналото страдаха от сърдечно-съдови заболявания.
 • Нецелева група: деца.
 • Дозировка: Световната здравна организация (СЗО) препоръчва на всеки човек да приема 1 г флавон на ден. Когато се преведе на екстракт от бамбук „Bamboo Health“ марка „Gozhen“, се препоръчва да се вземат по 2-3 таблетки два пъти дневно, 70-105 мг на ден (общо, всяка таблетка съдържа 17,5 мг флавон).
 • Пациентите не трябва да променят своя план за лечение. Хората със сериозни сърдечни и цереброваскуларни заболявания не трябва да спират приема на предварително предписаните лекарства. Екстракт от бамбукови листа „Гожен“ не е медицинско лечение.
 • Хората, които току-що са започнали да приемат екстракта от бамбукови листа \“Guzhen\“ може да изпитат болка в стомаха, защото в стомаха може да се произведе повече стомашна киселина. Това е нормално, когато приемате флавонови бамбукови листа и хората могат да продължат да го приемат или да я приемат след хранене.
 • Някои хора могат да почувстват вътрешна топлина. Това е типичен симптом след вземане на флавонови листа, пречистваща кръвта и ускоряваща кръвообращението,приема не трябва да се прекъсва.
 • Хората, страдащи от гастрит, стомашна язва или гастроентерит, трябва да бъдат внимателни, когато вземат екстракта от бамбукови листа на Gejen. Препоръчва се приемането на по-ниски дози повече пъти на ден след хранене, докато състоянието се подобри.
 • Хората с високо кръвно налягане, високи липиди в кръвта и мастен черен дроб едновременно трябва да вземат бамбуков екстракт „Гожен“ и борен прашец „Гожен“, за да осигурят най-добър ефект.
 • Хората с простатит и подутата простата трябва да взимат Gochin солен прашец заедно с екстракта от бамбукови листа на Gojzhen, за да се постигне най-добър ефект. При провеждане на експерименти експертите установиха, че екстрактът от бамбукови листа „Гожен” има добър ефект върху контрола на седем общи патогенни вируси на пикочната система. В този случай екстрактът има ясен ефект върху лечението на простатата и диурезата, потискането на хиперплазията и отстраняването на топлината. Това е нова възможност за немедицинско лечение за пациенти с простатит.
 • Когато вземате екстракта от листа от бамбук или други здравословни храни, хората не трябва да приемат това като лекарство и да очакват незабавен ефект. Тъй като флавоноидите не се комбинират и не се натрупват в човешкото тяло, те могат да бъдат само допълнение към основното лечение. Екстрактът от бамбукови листа “Гожен” възстановява увредените тъкани главно чрез съживяване на способността на човека да се възстановява, както и възстановяване на нормалния физически ритъм на вътрешните органи, предотвратяване на заболявания на хората. Този процес обаче отнема време. Експертите смятат, че е по-ефективно да се вземе екстрактът от бамбукови листа \“Гожен\“ в малки дози за дълго време.

Bamboo health“ – чудесен инструмент за здравето на кръвоносните съдове!

Противопоказания : Бременност, кърмене, вече инфаркт и инсулт, менструация.

Състав : Бамбуков екстракт от листа Lofaterum тънък, нишесте, ксантонова гума, магнезиев стеарат, захароза

Нето тегло: 0.35 g x108 таблетки

Приемайте : 2-3 пъти дневно по 1 таблетки

Shopping Cart