Еквилибра-хита в натуралната италианска козметика

Equilibra ® е италианска компания, основана през 1987 г. в Торино, Италия.

Equilibra е натурална козметика за цялото семейство, базирана на натурални билкови съставки и екстракт от алое вера .

Каталогът се основава на аптечна козметика, която изпълнява хигиенни функции, деликатно се грижи за кожата на лицето, тялото и косата,както и серия за вашето бебе.Основните принципи на дейност са съвършенство, иновации, уважение към природата, формиране на разумни цени.

Открийте всички продукти на Equilibra, предназначени за вашата ежедневна красота и подчертайте вашата женственост по естествен, иновативен и автентичен начин.

За да се запазят лечебните качества на Алое Вера Екуилибра се използват декортикация, студено пресоване и механично втечняване. Тези трудоемки методи изключват използването на термична обработка и добавянето на различни химически стабилизатори, консерванти, емулгатори и катализатори, така че козметиката Equilibra завършва с абсолютно екологичен продукт, който има непроменени свойства на естествените вещества, съдържащи се в листата на алое вера. Това е лепкав гел, съдържащ пектини, който има антиоксидантни, овлажняващи, омекотяващи, заздравяващи, тонизиращи, почистващи и подхранващи способности, който се използва неразреден за създаване на ексклузивни продукти против стареене и други продукти за грижа за кожата и тялото на Equilibra.

Разгледайте цялата гама продукти на Equilibra ТУК: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/equilibra/

www.borovprashec.bg

Shopping Cart