Почистване на дома с екологичните препарати от природата

Търсете почистващи препарати, съдържащи бързо и лесно биоразграждащи се повърхностно активни съставки.

Почиствайте дома си и изпирайте дрехите с продукти, които не съдържат фосфати и  са без алергени. Търсете Био екологични и ефективни препарати за тоалетни, за варовик, таблетки за миялни машини, ръчни препарати за миене на съдове, за прозорци, под, обезмаслители, абразиви. Заложете на дерматологично тестваните и без синтетични консерванти прахове, концентрати за пране и омекотители, които се понасят много добре и от хора с чувствителна кожа.

Бъдете ангажирани за сигурността на хората и околната среда. Избирайте формули, които са меки, концентрирани, ефикасни и икономични. А защо не и биоразградими, рециклируеми опаковки на тези препарати?

Търсете внимателно марките, при които производителните процеси са съобразени с околната среда, съставките не съдържат производни на петрола и са парфюмирани с 100% чисти и натурални био есенциални масла.

Ако повечето хора мислят като нас, светът би бил много по-прекрасно място за живеене, но колкото и да са на брой нашите съмишленици, нашият път е правилният и трябва да вървим по него с постоянство и упоритост, пък дори и да сме единствените.

Ефективно почистете дома си, без това да е за сметка на вашето здраве и на чистотата на околната среда. Изберете от нашите препарати за баня, тоалетна, стъкла, замърсени повърхности, изперете дрехите с течен перилен препарат и ги ароматизирайте.

Научете какви опасности за вашето здраве може да крие домът ви, както и натурални домашно приготвени почистващи препарати за чист въздух и здраве. Вижте чистите и екологични препарати, които селектирахме за вас.

Shopping Cart