Фантастичната серия кремове за лице LR ZEITGARD Beauty Diamonds

Серията LR ZEITGARD Beauty Diamonds – какво казва за нея LR?

– Съчетахме изпитани съставки с иновации. Вложихме много усилия в разработването на висококачествена формула – резултатът е „Beauty Diamonds“. Диамантите са скъпоценни и ексклузивни. Те красят най-луксозните бижута на света. Тяхната изключителност сега е пренесена и в грижата за кожата. Капсулираната пептидна комбинация на системата за транспорт на активните съставки намалява бръчките и дълбочината им.
Продуктите са подходящи за жени над 40-годишна възраст, които искат:
  • подобрен обем на кожата
  • стегнати контури
  • хидратирана и подхранена кожа
  • естествена свежест.
Целта на действието на трите продукта от серията е: Разкриване на истинската красота. Стягащата antiaging грижа със система за транспорт на активните съставки укрепва кожата, намалява бръчките и помага за дефиниране на контурите на лицето. За подобрен обем, стегнати контури и подхранена с хидратация кожа. Серията е базирана на свойствата на диаманта в комбинация с протеини и помага за забавяне на процеса на стареене и за подобряване на защитните механизми на кожата. За максимално ефективен резултат се препоръчва цялата серия в комбинация с приставката за изглаждане на лицето.
Характеристика на отделните продукти от серията:

Beauty Diamonds Дневен крем:

За стегната кожа и за усещане за копринена мекота. Добре въоръжени срещу следите на времето: глезещата крем текстура подхранва интензивно и укрепва кожата ден след ден, като стимулира производството на колаген. Кожата изглежда попълнена отвътре. Осигурява усещане за копринена мекота и намалява бръчките. Екстракт от облепиха стяга кожата и помага за по-хармонични контури.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ:

• Екстрактът от облепиха действа срещу увисването на кожата, грижи се за по-хармонични контури на лицето, укрепва кожата и подобрява плътността й.
• Восъците от слънчоглед, жожоба и мимоза помагат за оптимизиране на кожната бариера и подобряване на микрорелефа на кожата.
• Емулгатор с биохимични свойства укрепва ефикасно кожната бариера и намалява загрубяването на кожата.
• Богата консистенция.
• Капсулираната пептидна комбинация на системата за транспорт на активните съставки намалява бръчките и дълбочината им.
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанасяйте сутрин върху почистената кожа на лицето. За оптимизиране на резултатите използвайте заедно с приставката за изглаждане на лицето.

Beauty Diamonds Нощен крем:

Сън за младост и красота: подхранващият нощен крем помага за намаляване на видимите следи на времето през нощта. Докато спите, се стимулира естественият защитен механизъм на клетките на кожата чрез синергичен комплекс от два патентовани пептида (Replexium™), така че на следващата сутрин усещате кожата си стегната, мека и нежна. Маслата от шамфъстък и гроздови семки, които са много богати на есенциални полиненаситени мастни киселини, са особено подходящи за зряла кожа. Освен това нощният крем помага за дефиниране на контурите на лицето и за възстановяване на плътността и обема на кожата, за да бъде жизнена и сияйна на сутринта.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ: Синергичният комплекс от два патентовани пептида се грижи за видимо подобряване на трите вида бръчки (пачи крак, бръчки на челото и назолабиални бръчки) през нощта. Маслата от шамфъстък, гроздови семки и маслина са много подходящи за зряла кожа. Емулгатор с биохимични свойства укрепва ефикасно кожната бариера и намалява загрубяването на кожата. Капсулираната пептидна комбинация на системата за транспорт на активните съставки намалява бръчките и дълбочината им.
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанасяйте вечер върху почистената кожа на лицето. За оптимизиране на резултатите използвайте заедно с приставката за изглаждане на лицето.

Beauty Diamonds 2в1 Околоочен крем и маска:

За свеж и отпочинал поглед и жизнен и сияен вид. Стягащият околоочен крем укрепва околоочния контур с глог и арабски жасмин и видимо намалява бръчките. Цялата зона около очите изглежда по-стегната и погледът е по-отворен.
ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪСТАВКИТЕ:
• Глог и арабски жасмин имат стягащ ефект и укрепват околоочния контур, стягат клепачите и намаляват увисването им.
• Емулгатор с биохимични свойства укрепва ефикасно кожната бариера и намалява загрубяването на кожата.
• Восъците от слънчоглед, жожоба и мимоза помагат за оптимизиране на кожната бариера и подобряване на микрорелефа на кожата.
НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ:
Нанасяйте Околоочния крем всеки ден внимателно в зоната около очите. За оптимизиране на резултатите използвайте заедно с приставката за изглаждане на лицето.
За силно освежаване: Използвайте Околоочния крем 2-3 пъти седмично като маска – наистина има чудесен ефект. За целта нанесете обилно количество от крема в зоната около очите и го оставете да подейства за 15 минути. След това втрийте излишното количество крем в кожата или го попийте с козметична кърпичка.
Направете нещо добро за себе си, дами, на възраст над 40 години и се насладете на една различна грижа, правеща изключително благодарна кожата на лицето!
 www.borovprashec.bg
Shopping Cart