GESKE German Beauty Tech обявява пускането на глобална марка

GESKE German Beauty Tech обявява пускането на глобална марка

БЕРЛИН , 14 декември 2023 г. /PRNewswire/ –  GESKE German Beauty Tech , нова глобална марка, която обединява немско инженерство, доказан опит в грижата за кожата и AI технология, прави своя световен дебют с пускането на първата холистична гама грижа за кожата SmartAppGuided™, включваща 250 клинично тествани и иновативни устройства за грижа за кожата. Използвайки силата на изкуствения интелект, GESKE German Beauty Tech помага на потребителите да изготвят персонализирани процедури за грижа за кожата, съобразени с нуждите на кожата им чрез своите технологично ориентирани устройства за красота, съчетани с безплатното приложение, работещо с изкуствен интелект . Всички устройства на GESKE German Beauty Tech са наградени с печата за одобрение Dermatest, който е най-авторитетният научен етикет за независимо тествани продукти, които влизат в контакт с кожата.

„Ние сме развълнувани да дебютираме GESKE German Beauty Tech в Съединените щати . Въпреки че търсенето на грижа за кожата продължава да расте през последните няколко години, потребителите жадуват за насоки как по-добре да надграждат и персонализират своите съществуващи процедури“, каза Екатерина Черне , Бранд директор в GESKE German Beauty Tech. „Мисията на GESKE German Beauty Tech е да направи авангардни технологии и AI в грижата за кожата достъпни за всеки – независимо дали това е първият им опит в устройствата за грижа за кожата, или са опитни потребители, търсещи висококачествени устройства за домашна употреба на достъпна цена. “

 

Поставена в челните редици на иновациите в технологиите за красота и G-Beauty, GESKE German Beauty Tech е разработила над 150 специализирани технологии, които са предназначени да се насочат към специфичните проблеми на всеки потребител в грижата за кожата, като замърсявания, фини линии, текстура, тъмни кръгове и др. . Тъй като уредите на GESKE German Beauty Tech включват LED светлини с пълен спектър, SmartSonic Pulsations, Pore-Opening Deep Warming, Fine Lines Refinement и много други модерни технологии, потребителите могат да получат достъп до експертна грижа за кожата на достъпни ценови точки.

Уредите на GESKE German Beauty Tech са за всеки над 14-годишна възраст, който иска да подобри рутинната си грижа за кожата у дома. Колекцията е подходяща за всеки тип кожа.

Разлгедайте нашата колекция от продукти на Geske.

Borovprashec.bg

Shopping Cart