Хит в натуралната бебешка козметика-италианската Екуилибра с до 50% намаление

Деликатната и чувствителна към всякакви раздразнения, детската кожа изисква специални грижи.Защо за детето трябва да се избере натурална козметика? Всяка майка иска само най-доброто за своето бебе и натуралните продукти  са най-очевидният избор.

Equilibra ® е италианска компания, основана през 1987 г. в Торино, Италия.

Equilibra е натурална козметика за цялото семейство, базирана на натурални билкови съставки и екстракт от алое.  Естествените съставки, богати на свойства, се превръщат в ценни съюзници, които могат да ни дадат истинско и дълбоко благополучие.Разработени са продукти за бебета съобразени с деликатната бебешка кожа.

По-малка вероятност от развитие на алергии
Тъй като естествената козметика за деца не съдържа агресивни химически компоненти – потенциални алергени, вероятността от алергична реакция на бебето към крема е почти нулева/освен в много редките случаи на непоносимост към някоя натурална съставка/.
Нулева вреда поради липсата на „химия“
Наистина натуралната козметика не съдържа никакви вредни компоненти като сулфати, парабени, минерални масла, силикони, както и изкуствени аромати, оцветители, консерванти. За детската козметика тези стандарти са още по-строги: използват се само естествени съставки за създаване на пяна, консервиращ ефект, желания аромат и консистенция.
Бонус: изобилие от грижовни съставки
Производителите на натурална козметика вървят по дълъг и сложен път, създавайки продукти, които подхранват, успокояват и подобряват състоянието на кожата от естествени и етерични масла, растителни екстракти. В резултат на това крем или друг продукт за грижа за кожата на бебето е наситен с полезни съставки, които имат стягащ, регенериращ и подхранващ ефект. Тоест, закупувайки такъв крем, мляко, масло или балсам, вие получавате не просто функционален инструмент, а цяла килера от полезни вещества в едно малко бурканче.

гел за тяло и коса за бебета бебешко маслоцинкова паста за бебета

Разгледайте всички продукти на ПРОМОЦИЯ  EQUILIBRA ТУК: www.borovprashec.bg

Shopping Cart