Хороскоп месец август 2023г

Благодарение на три лунни събития и съвпадането на две натални планети – Венера и Меркурий, август се явява един необикновен месец, който ще провокира големи промени и трансформации. Всички знаци ще изпитват остра нужда от спокойствие и свобода, тъй като Уран, планетата на промяната и индивидуалността, остава активен и се готви да стане ретрограден на 28 август. На хоризонта се очертават нови взаимоотношения и нови пътища, така че позволете на тази вълнуваща планета да ви покаже пътя.
  • 1 август:Пълнолуние във Водолей – време на това лунно явление властва драмата, тъй като хората около вас ще създават големи проблем, когато нещо не върви по техния начин. Ако през изминалите месеци сте се поучили от грешките си, сега ще може да излезете победител, особено ако сте Телец или Дева.
  • 16 август:Новолуние в Лъв – важен момент по пътя на ретроградната Венера. Вашата креативност ще бъде във възход и ще търсите нови начини да реализирате желанията си. Прегръщайки тишината, това лунно събитие ще ви покаже докъде може да ви доведе този нов път.
  • 23 август:Слънцето навлиза в Дева – въпреки че летните забавления не са съвсем приключили, светлината на Слънцето ще започне да осветява това, за което трябва да се погрижите в живота си.
  • 23 август – 15 септември: Меркурий става ретрограден в Дева – предстои третият ретрограден период на Меркурий. Този път той ще ви помогне да коригирате живота си и всички процеси, които го подпомагат. Но преди да направите корекциите, през следващите три седмици трябва да се заемете с обстойна самоанализа.
  • 30 август: Синя луна в Риби – това е второто пълнолуние за  месеца, което я прави Синя Луна. Тази рядка и магическа лунна фаза ще ви помогне да скъсате връзките с миналото и да започнете да се движите напред с повече увереност. Пуснете се по течението и се доверете на силата на своята магия.

 


ОВЕН

Овни не се претоварвайте физически и емоционално. В края на този месец може да се почувствате много зле от много работа.

Август ще бъде изпълнен с възможности и положителна енергия за хората, родени под знака на Овена. Благодарение на изразителните и творческите си качества ще се окажете в центъра на вниманието. Ще демонстрирате лидерските си способности и ще станете свидетели на ентусиазъм, който ще ви накара да преследвате целите си. През август 2023 г. трябва да поемате пресметнати рискове и да се пазите от импулсивни действия и решения. Трябва да започнете да се упражнявате в дипломация и търпение, защото тези две качества ще са ви необходими през следващите седмици.

ТЕЛЕЦ

Телци ще станете свидетели на стабилност в личния си живот. Венера ще бъде вашата управляваща планета и ще се съсредоточите върху укрепването на връзките с близките си и развитието на взаимоотношенията си. Ще се съсредоточите и върху финансите си и ще се натъкнете на възможности да подобрите положението си. Трябва да бъдете внимателни с разходите си и да прецените плюсовете и минусите, преди да инвестирате трудно спечелените си пари.

Телци преразгледайте хранителния си режим и се стремете да се храните правилно. Мазните и сладки храни могат да предизвикат стомашни проблеми през август.

БЛИЗНАЦИ Близнаци август 2023 г. ще ви постави в поредица от ситуации, в които или ще трябва да общувате с хора, или ще мечтаете и чертаете нови планове. Ще изпитвате огромно желание за уединение, за да презаредите енергията си. Трябва да използвате това време, за да съобразите действията си с целите и стремежите си. Ако решите да се заемете с творчески проекти, те ще ви помогнат да се почувствате като задоволен човек. Трябва да направите всичко възможно да поддържате връзка с близките си и да се опитате да не мислите прекалено много и да не хабите енергията си за неща, които вероятно не се нуждаят от вниманието ви. Трябва да се опитате да намерите вътрешен баланс.

Близнаци съсредоточете се върху здравословното хранене, редовните физически упражнения и най-вече осигуряването на достатъчно почивка.

РАК – Раци през този месец ще се съсредоточите върху кариерата си и ще намерите начини да постигнете успех в професионалния си живот. Ще се натъкнете на възможности, които ще ви помогнат да се докажете на работното място. Това е добро време да си поставите цели и да се движите към тях. Ще видите няколко възможности, които ще ви помогнат да подобрите финансовото си положение. Трябва обаче да внимавате да не харчите за ненужни неща. Също така трябва да се опитате да поддържате баланс между професионалния и личния си живот.

Раци, грижата за себе си и отдаването на приоритет на емоционалното ви благополучие ще ви помогнат много. Не забравяйте значението на редовната физическа активност и балансираното хранене.

ЛЪВ – Лъвове Слънцето ще ви накара да се чувствате уверени и харизматични. Трябва да прегърнете уникалните си качества и да се съсредоточите върху възможността за себеизразяване. Природните ви способности ще ви поставят в центъра на вниманието. Ще привличате положително внимание от страна на хората. Внимавайте за сблъсъците на егото и желанието за постоянно възхищение. Трябва да проявявате скромност и да се съобразявате с нуждите на другите. Използвайте енергията си, за да вдъхновявате хората около вас.

Август 2023 г. може да бъде и период, в който Лъвовете ще се чувстват неспокойни и нервни. Опитайте се да намерите начини за намаляване на стреса, като например йога, медитация или разходки на открито.

ДЕВАДеви трябва да се доверите на интуицията си, когато става въпрос за професионалната ви кариера. Следва да се съсредоточите върху личното си израстване и самоусъвършенстване, защото това ще ви помогне да успеете в живота. Необходимо е да подобрите комуникативните си умения и да се опитате да бъдете по-изразителни.

Деви трябва да проявявате състрадание към околните и да бъдете внимателни по отношение на себе си. Важно е също да си осигурите достатъчно време за почивка и за възстановяване на силите.

ВЕЗНИ – Везни август 2023 г. ще бъде посветен на любовния ви живот и равновесието, което споделяте с партньора си. Трябва да се стремите да укрепвате съществуващите връзки и да търсите хармония в общуването си с другите. Ако работите по проект с партньора си, очаква се той да даде резултат през следващите седмици. Август ще предостави възможности за разрешаване на конфликти и намиране на общи позиции. Също така трябва да се научите да правите компромиси, за да съхраните връзката си.

Везни обърнете внимание на психичното си здраве и спазвайте определен режим, за да намалите стреса и да подсилите имунната си система.

СКОРПИОН – Скорпионите ще се сблъскат с възможности за личностно израстване и ще видят как се променят през следващия месец. Трябва да приемете промяната и да се откажете от нещата, които повече не са ви нужни. Ще се впуснете в задълбочен самоанализ и ще започнете да преследвате желанията си. Трябва да се съсредоточите върху самоусъвършенстването и възстановяването на силите си. Пазете се от властолюбието и игрите за надмощие във взаимоотношенията. Трябва да бъдете откровени в общуването, защото то ще ви помогне да укрепите връзките си.

Скорпиони опитайте се да се занимавате с редовна физическа активност и да следите за храненето си. Внимавайте за симптоми на преумора.

СТРЕЛЕЦ –  Стрелци през август 2023 г. кариерата и финансовите решения ще бъдат в центъра на живота ви. Трябва да си поставите реалистични цели и да работите усилено, за да ги постигнете. Упоритата ви работа и отдаденост ще ви се отплатят. Това ще ви помогне да получите признание и да успеете в живота. Следва да избягвате ненужните инвестиции.  Не трябва да се колебаете да поискате подкрепа от близките си, когато е необходимо. Трябва да използвате вътрешния си ентусиазъм, за да вдъхновявате другите.

Стрелци обърнете внимание на психичното си здраве и се научете да контролирате емоциите си.

КОЗИРОГ – През август 2023 г. хората, родени под знака на Козирога, ще търсят нови изживявания, за да разширят кръгозора си. Образованието, пътуванията и разширяването на знанията ви могат да ви донесат удовлетворение. Трябва да се опитате да поддържате баланс между професионалния и личния живот заради емоционалното си благополучие. Също така трябва да приемете нови предизвикателства.

Козирози опитайте се да се занимавате с физическа дейност, която ви доставя удоволствие. Така не само ще подобрите здравето си, но и ще се сдобиете със стройна фигура.

ВОДОЛЕЙ

Водолей през август 2023 г. трябва да работите върху укрепването на връзката с близките си. Това ще ви помогне да постигнете конструктивно сътрудничество. Трябва да се опитате да намерите баланс между вашите нужди и нуждите на другите. Ако се научите да правите компромиси, ще успеете да поддържате хармонични отношения. Август също така ще ви тласне към реализиране на ваша голяма мечта. Трябва да възприемате идеите си с уникалност и да приемете своята индивидуалност.

Водолей избягвайте прекомерното напрежение и стресовите ситуации. Насочете енергията си към положителни занимания, които стимулират щастието и вътрешната хармония.

РИБИ –  Рибите през август 2023 г.  ще се съсредоточат и върху кариерата и парите. Първо трябва да оцените финансовото си положение и да направите необходимите корекции. Необходимо е да потърсите възможности за увеличаване на доходите си и за подобряване на финансовата си стабилност. Август е добър месец за изготвяне на финансови планове и разпределяне на пари. Трябва да се  да се доверявате на интуицията си при вземането на финансови решения.

Риби внимавайте за емоциите си и се научете да се отърсвате от представите си. Важно е да създадете позитивна среда, която да насърчава психическото ви равновесие.

Трябва да се храните здравословно и да се грижите за личното си благополучие.

 

Shopping Cart