Астрологичен хороскоп за 12.06-18.06 2023г

12 – 18.06, каквото горе, такова и долу. Каквото в теб, такова и за теб.
Започва историята на лято 2023г за всеки от нас. Ще има приключване на етапи в личен или професионален план, ще има помъдряване, оправяне на отношения( за някои ще е още по – голямо оплитане .
Лъвове, Водолеи, Телци, Скорпиони, по – кротко, планът на Бог, на душата ви, е по – добър от вашия ) и много успехи, и съживени, и сбъднати мечти. Вълнуващо ще е и вместо да викаме по улиците по политиците, много по – ефективно ще е да оправим своя дом и да си създаваме добри съседи, с които нямаме какво да делим. Не говоря за политиката, говоря лично за теб. Всичко върви отвътре навън.
Настоящата седмица, от 12 до 18.06, е време на значими събития, които ще донесат големи и дълготрайни промени в живота ни – от 12.06 ретро Плутон ще се движи през Козирог, на 15.06 Меркурий в Близнаци се опитва да дава умни съвети на Сатурн в Риби ( ученикът учи учителя. Да, учителят винаги намира какво да научи от другия, но сам ученикът достатъчно ли е научил, че да учи по – опитните от него?…). А на 18.06 е новолунието в Близнаци и ние започваме най – поучителното си вглеждане в себе си, в миналото ни, водени от ретро Сатурн в Риби. Ретро Сатурн е готов да прости и заличи грешките ни дотук. Но готови ли сме ние да не творим нови такива? Ще започнем ли най – сетне да мислим самостоятелно, да осмисляме какво правим и какви са последствията от действията ни. Добрият ученик бързо разбира, че учебните предмети са само формата. Съдържанието е учителят и неговата любов към предмета, неговата любов към ученика, който учи, който разбира, който обиква същия предмет. Съдържанието е човекът. Човекът, който поема опита на предходния и избира да го обогатява и споделя напред – докато дойде времето на свой ред да предаде любовта, светлината, пламъка си на следващия. Това би било добре да осъзнае и реши за себе си всеки от нас и тази седмица, и това лято – какво искаш да пренесеш напред?
А следващите седем дни са богати на възможности и желани от нас дълго време сериозни, значими, забележителни резултати. Носим се нагоре от приливната енергия –
12.06 – днес Луната в Овен и Марс в Лъв ни правят големите победители на съдбата си. Ако сме работили честно и всеотдайно, днес ще берем плодовете си. Награда, победа, нова позиция в живота ни. Ден за спортни рекорди и решитени действия на смелите, доблестните, узрелите за успеха.
13.06 – до обед тенденцията от вчера продължава. Подходящи часове за сдружавания и обединение, сключване на споразумения. Но от късния следобед нататък часовете са неподходящи за действия и вземане на всякакви решения, най – малко пък : свързани с бизнес или политика. Без митинги, без влизане в спорове и конфликти, ще е загуба на позиции и сили за дълги години ( и животи ) напред.
14.06 – днес оставете любовните вълнения на заден план. Ден за важни решения в делови план, както и за определяне на личната посока на развитие и съзряване. Ден, в който можем да помолим и да получим прошка или разбиране от своите учители, родители, хора, които са ни помогнали и ни помагат да сме на мястото, на което сме в момента. И благодарност, че са били до нас, дали са ни ценност от себе си, за да бъдем днес личностите, които сме. Успехът ни никога не е само наше дело. Горе си, защото са те подкрепяли титани по ум, сърце и дело. Приемаме с благодарност – някога и нас благодарността на близките ще ни стопля и ще осмисля и нас, и живота ни.
15.06 – ден, в който всичко се обръща или се оправя за миг. Загубата се превръща в победа, болката те поваля или въздига, небето се отваря за теб. Днес мнозина ще осъзнаем или ще ни заслепи истината : недостойни сме. Не се справихме със задачите си, малките, големите или пък – с никои от тях ( нито в любовта, нито в работата, нито в духа си ). Оказва се, че има някой ( на небето или тук, до нас – майка, брат, партньор/партньорка ), който наистина ни обича. И не ни изоставя и сега, въпреки, че сигурно би трябвало. Днес още по – важно би било ние сами да не изоставим себе си. Дано успеем. Дано успееш, приятелю
16.06 – днес, особено следобед, можем да се разберем и сближим с всеки. Идеално време за разговори, приятелски и любовни разговори, събирания, забавления. Жените са неустоими тази вечер и тази нощ – мъже, бъдете активни и мъдри : можете да срещнете жената на сърцето и живота си.
17.06 – много хубав ден, идеален за сладки приказки, любовни и творчески занимания. Мечтаем заедно и преживяваме в наслада и споделеност всеки миг. Всички наши идеи и проекти от днес са орисани на успех и реализация.
18.06 – красива сутрин и все по – меланхолично настроение през деня. Може да се чувстваме, сякаш вървим през подвижни пясъци – искаме да вървим напред, но това, което се протягаме да докоснем, изчезва като пясък през пръстите ни. Не е ден за действие, за бързане. За притихване е, утихване отвътре. Нощта ще ни донесе своите мъдри, укрепващи ни отговори. Колкото по – грижовни сме към себе си и към другите, толкова повече успех ще имаме в следващите седмици. И да се стремим да даваме не от нищетата, а от пълнотата на сърцето си. Добрата дума, ласката, домашната храна и уютът, създаден от нашите ръце, са пълнотата, от която всички се нуждаем.
Изобилието ни е в лято 2023.
Хубава седмица, мили приятели, да вярваме в себе си, да сме активни и да се радваме на успехите си.
Препечатано от АСТРОЛОГИЧЕН САЛОН
Shopping Cart