ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ХОРА ПОЛЗВАЛИ БОРОВ ПРАШЕЦ

И.Х.-жена на 52г

Имах трофична язва на пищяла в продължение на 3 години. Захарта ми  поради диабет е 16 единици. Вземаните от мен медикаменти почти не помогнаха. По съвет на моя близка започнах  да вземам таблетки \“Pine Pollen\“/3 таблетки 2 пъти на ден/ и \“Bamboo Health\“ /3 пити по 1 таблетка/като след време започнах да пия и  \“Чай от бамбук\“. Преди два месеца започнах да почиствам раната с преварена вода и поръсвах с Боров прашец на прах сутрин и вечер. В резултат на това, след един месец, язвата практически се излекува. Захарта ми  е станала 8,4 единици, а здравословното  ми състояние се е подобрило значително.

А.А-момче на 12г

Детето е  на 12 години диагностирано с паразитите Giardia lamblia.Момчето е с  постоянно усещане за  гадене, често повръщане, замайване. Ходенето в клиники и при лекари не дова желания резултат.  Състоянието на детето само се влошава.Доктор препоръчва на родителите да започнат прием на   \“Pine Pollen\“ / 3 таблетки  3 пъти на ден/, \“Бамбук\“/  3 таблетки 3 пъти на ден/ и \“Боров прашец за черния дроб\“/ 2 капсули 2 пъти дневно/. Месец по-късно при повторната диагностика не бяха открити паразити. Гаденето, повръщането  и чувството на замаяност вече са изчезнали. Момичето  се чувства добре! Препоръчва се да се продължат приема на продуктите, за да се консолидират резултатите.

Н.П-жена на 67г.

  На 67 години се  срещнах  с продуктите на НОВА ЕРА. Резултатите са невероятни, приемам Боров прашец и Бамбук  в продължение на 4 месеца.Страдам от  вроден дерматит, хипертония  от 30 години, холецистит, гастрит, пикочна система, безсънни нощи, хронична хондроза и  5 годишна кашлица с неизвестна . Взимах много медикаменти, различни добавки, но никога не съм получавала такъв бърз резултат. Сега  кашлицата ми почти изчезна, чувствам прилив на енергият и  стълбите не са такава мъка за мен.. Безболезнено  отслабвам / загубих 5 кг/, работя ежедневно.Продължавам приема на продуктите и ги препоръчвам горещо на всички мои близки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart