Как да кажем сбогом на стриите и белезите по кожата

Как да кажем сбогом на стриите и белезите по кожата

Кожата ви е склонна да ОБРАЗУВА СТРИИ?
Природата ни е дала средство  да ги предотвратяваме и да се борим с тях .
Богато на антиоксиданти, мастни киселини и основни хранителни вещества за кожата. Маслото бързо се абсорбира в кожата и предлага мощни хидратиращи, укрепващи и регенериращи ползи.
Стриите или „тигровите следи“ са фини червеникаво-лилави линии по кожата, които избледняват до светло розово с течение на времето. Тези линии са причинени от разтягания, които разкъсват епидермиса и излагат долните слоеве на кожата. Докато се появяват, остават незабелязани, усеща се само лек сърбеж. Всъщност, наличието на стрии е нормално, въпреки че моделите, които виждаме по телевизията и списанията, ни накараха да мислим другояче.
ЗАЩО ИЗЛИЗАТ СТРИИ?
Стриите са нормални и почти всеки (жени и мъже) ги имат, защото те могат да се появят по време на растеж в пубертета, от развитието на мускулите, бременност или бързо наддаване на тегло.
Всъщност, по време на растеж или бременност е трудно или невъзможно напълно да се избегнат стрии.
КАКВИ ПРОДУКТИ ПОМАГАТ В БОРБАТА СЪС СТРИИТЕ?
Има продукти, които предотвратяват появата на стрии или ги минимизират. Продукти, които инвестират повече в реклама, отколкото в качеството на съставките, трябва да се избягват. Те често съдържат парфюми и консерванти, които са ендокринни разрушители.
За предпочитане е натурална козметика, която включва овлажняващи съставки, или мазнини, които насърчават еластичността. Такова например е нашето Мултиактивно дермо масло с масла от семена на ливадина, арган, сладък бадем, гроздови семки; витамин Е. Не съдържа парабени, парафинни масла, минерални масла. Деликатно ароматизирано, без алергени.
Разгледайте продукта ТУК: https://borovprashec.bg/produkt/multiaktivno-dermo-maslo-100-ml/
Shopping Cart