Как да не мирише у дома на домашните ни любимци?

Имате ли домашни любимци Искате да обезмирисите и дезинфекцирате замърсените от тях повърхности?

Вече не е необходимо да сменяте хиляди препарати и да правите основно почистване всеки ден. Продуктите, които предлагаме на фирма  Ecocleaner Ви помагат не само да почистите, но и да ухае домът Ви на свежест.

Първата стъпка е винаги да имате подходящи препарати, които да почистват, обезмирисяват и дезинфекцират замърсяванията. Ако ги подберете правилно, те ще се справят и с най-упоритите замърсявания с лекота, БЕЗ да влагате всичките си сили в почистването.

Ние Ви препоръчваме да НЕ залагате на стандартните почистващи препарати. Te не са предназначени за почистване на замърсявания, оставени от животните и не могат да отстранят неприятните миризми.

Най-добрият вариант е да не позволявате на домашния Ви любимец да Ви разсейва. Ние Ви препоръчваме да го преместите в друга стая, за да можете да почистите на спокойствие.

Еко препарат за почистане на дома на следи от домашни любимци

Дезинфекцирайте повърхността с EcoCleaner for pets Desinfectant . Нанесете го и оставете да подейства най-малко 5 минути. След това го отстранете с кърпа или измийте повърхността.

С това ще завършим тази статия. Надяваме се да сме Ви били полезни и да сме Ви помогнали бързо и лесно да се справите със замърсяванията, оставени от Вашите домашни любимци.

Shopping Cart