Как да отслабнем „вкусно“ и без диети?

Създадени от диетолози, разработени в Швеция…

… и вдъхновени от скандинавската диета. Заместващите хранене шейковете на Oriflame за контрол на теглото съдържат изцяло естествени растителни съставки и са подсладени със стевия. В тях няма изкуствени оцветители, аромати, консерванти, ГМО и глутен. Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

Ако обичайно не закусвате и първото хранене за деня ви създава най-много главоболия, това е повече от практично решение. Ако сте уморени в края на деня и дори не ви се яде, но режимът го налага – спасението отново е в чаша шейк. Вие избирате.

Искате ли да постигнете желаното тегло и да се чувствате добре?
Заместващите хранене шейкове за контрол на теглото са безопасно, питателно решение за отслабване. С високо съдържание на растителни протеини и фибри. Без добавена захар.

Ако искате да отслабнете, но не знаете как да се справите без сладко, шейка „Контрол на теглото“ Balance с вкусове ванилия и шоколад ще стане ваш ежедневен помощник по пътя към идеалното тегло.

Всяка жена мечтае да бъде стройна и грациозна, като полага минимум усилия и не наранява тялото си с изтощителни диети. Много често има ситуации, когато не ядете повече от преди, но стрелката на везните се движи неумолимо напред. Но работата е там, че след 25 години метаболизмът на човек се забавя. Шейковете“Баланс на теглото“ – най-добрият коректор на метаболизма!

Шейковете Welness Oriflame са оптималната композиция от естествени съставки за безопасно и ефективно отслабване.

Продуктът, заместващ хранене за контрол на теглото на Орифлейм е богата на хранителни вещества храна под формата на лесен за приготвяне шейк, базиран на науката и вдъхновен от скандинавската диета, предназначен за постигане и поддържане на вашите цели за котрол на теглото. Формулата е с натурални съставки, растителни протеини, диетични фибри, здравословни мазнини и 23 основни витаминa и минералa.

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ПОРЪЧАЙТЕ ПРОДУКТА ТУК: https://borovprashec.bg/produkt-kategoriya/oriflame-bg/

Shopping Cart