Как лесно да почистите бялата естествена кожа?

Имате страхотен бял диван от естествена кожа, но не можете да се справите с поддръжката му? Имате деца и домашни любимци, които обичат да го цапат и да Ви създават работа?

Вече не е нужно да чакате пролетта, за да почистите дивана! В тази статия ние ще Ви дадем добри съвети как да почистите бялата естествена кожа от замърсявания и петна.

Препарат за почистване на кожа

Сигурни сме, че сте чували поне една или повече домашни рецепти, които трябва да Ви помогнат срещу замърсяванията по бялата кожа. Най-известният метод е с вода и сапун.

Единственото, което трябва да направите е да разтворите малко сапун в топла вода. Полученият разтвор се нанася внимателно върху засегнатата зона с подходяща мека гъба. След това трябва да изчакате няколко минути и да избършете и подсушите.

Обърнете внимание, че този метод е ефикасен само, ако петното е прясно направено. Ако замърсяването е проникнало в дълбочина, има вероятност да го разнесете в по-голяма зона.

Какво Ви препоръчваме ние от Borov prashec – ползвайте продуктите на фирма Ecocleaner:

Новият почистващ препарат Leather Cleaning e специално създаден за изделия от естествена кожа. С него можете да почистите не само дивана и тапицерията на колата си, но и любимите обувки, чанти и якета.

Обърнете внимание, че с препарата НЕ може да се почиства велур и набук.

Leather Cleaning има уникална формула, която прониква в дълбочина, разгражда замърсяванията БЕЗ да повреди естествената кожа. Изключително е подходящ за почистване на бяла естествена кожа.

Поръчайте продукти на EcoCleaner през нашия онлайн магазин или се свържете с нас на телефон: +359 884 09 02 25

 

  •  
Shopping Cart