КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ РАЗШИРЕНИТЕ ВЕНИ

Разширените вени освен здравословен проблем създават и чисто естетически дискомфорт на дамите особено през летния сезон.Публикуваме няколко отзива да хора приемали Боров прашец и Бамбук на здравето и резултатите от това.

Жена на 75 години.
Разширени вени.  Долната и задната част на краката са сини и с изпъкнали вени. След три месеца вземане на Бамбук/3 пъти по 1 таблетка/ и Боров прашец /2 пъти по 3 таблетки / вените на практика не се виждат.Тена на  краката се избистря  и синините изчезват. Тя е имала това страдание в продължение на тридесет години, предложена е и операция. Всъщност, такъв бърз ефект не винаги и не с всеки се случва и е погрешно да се чака чудо веднага. Нашите продукти са храни от естествен произход. Те не са създадени от човека, както обикновено е с хранителните добавки със силни антиоксиданти, витамини, за да се получи бърз резултат. Природата ни предоставя от всичко по малко в чист и естествен вид.

Жена на възраст 65 години. Лимфостаза (elephantiasis) Лимфостаза на
долните крайници (болестта се нарича „елефантиазис”)
Тя приема Боров прашец и  Бамбук за малко повече от два месеца и краката стават почти нормални.
Преди месец обувките, които носи и причиняват силно неудобство. Бамбука на здравето помага за отстраняването на паразити, които често са причината за това заболяване, и също така установява нормална лимфостаза, докато Боров прашец спомага за укрепването на организма.

Жена, на 62 години. Тромбофлебит
На 15 юни 2015 г. се появи тежко подуване и зачервяване на долните крайници .  Поставена диагноза: Остра тромбофлебитна дълбока вена. Предписани са лекарства. В същото време, тя започва да пие сБоров прашец и бамбук по схемата /чрез бързо увеличаване на дозата на боровия прашец  3 броя х 3 пъти на ден и бамбук  2 броя х 2 пъти на ден/. На 7 юли тя рязко увеличава дозата на прашеца до 5 броя х 3 пъти на ден, бамбук до 4 парчета х 2 пъти на ден, а на следващия ден зачервяването е наполовина, отокът започва да изчезва, продължава да приема същата дозировка още месец след което постепенно намалява приема до 2 пъти по две таблетки.

Shopping Cart