КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ТРОМБОФЛЕБИТ,ВАРИКОЗНИ ВЕНИ И УМОРЕНИ КРАКА

Тромбофлебитът представлява възпаление на стените на вените, върху които се образува тромб, покриващ лумена му. Флебитът често се среща при хора с разширени вени, но разширените вени не винаги са усложнени от флебит.

Прояви на тромбофлебит: Тромбофлебитът на повърхностните вени започва с болка в краката, не много силна. Кожата боли по подкожните вени. Кожата над тромбозираните вени се зачервява, възпалява се, става по-топла  при допир, тъй като кръвта се коагулира във вената. Съпътстващ симптом на тромбофлебит е малък оток на крака, където се е образувал тромб. Кожата по вените се възпалява в ивици. Тогава започват да се появяват кондензирани кожни участъци с различни размери. Размерът им зависи от диаметъра на тромбозираните вени. Тези уплътнени участъци се усещат добре и всъщност представляват кръвни съсиреци. Ходенето е придружено от болезненост.

Причини:
Забавяне на притока на кръв през вените

Повишена коагулация на кръвта

Нарушаване целостта на стените на вените

Онкология

Възпалителни заболявания на всички вътрешни органи

Невротрофични заболявания

Инфекциозни заболявания

Алергия

Наранявания

Хормонални нарушения

Бременност и Раждане

Гинекологични операции (аборти) и всякакви хирургични процедури.

Диагностиране: Ултразвукови диагностични методи (доплерография и дуплексно ангиосканиране на вените). Компютърна томография, КТ ангиография. Кръвни изследвания.

Но решението за разширени вени, тромбофлебит е:

Бамбук на Здравето   – по-подробно  \"\"

Действие:

Борбата срещу умората. Намаляване на липидите и холестерола. Предотвратяване на атеросклероза. Превенция на тромбозата. Подобряване състоянието на мозъчните клетки. Превенция на сърдечно-съдови заболявания. Предотвратяване на исхемия на миокарда. Повишаване на мозъчната дейност, подобрена памет и сън. Регулация на кръвната захар. Стимулиране на уринирането. Осигуряване на киселинно-алкален баланс на кръвта. Антибактериално, антивирусно и антипаразитно действие.

Меки капсули от гроздови семки  – по-подробно

Действие:

При сърдечно-съдови заболявания: (коронарна болест на сърцето, атеросклероза, хипертония, хиперхола – сиуринемия, сърдечни дефекти, облитериращ ендартериит); Подобрява микроциркулацията на кръвта в органи и тъкани, подобрява кръвоснабдяването на мозъка; Намалява окислителните щети; Идеално средство за лечение на разрушаване на ретината, свързано с възрастта, подобрява функционирането и чувствителността на ретината с късогледство, облекчава стреса, причинен от работата за компютъра; За повишаване устойчивостта на стрес и премахване на техните последици; Превенция и лечение на разширени вени и тромбофлебит; За профилактика на рак, с химиотерапия и лъчетерапия; За профилактика на ретинопатия при диабет, хипертония; Засилва лимфата и кръвообращението; Насърчава образуването на синовиална (ставна) течност, отстраняване на солни отлагания и регенерация на хрущялната тъкан; Подпомага метаболизма, забавя натрупването на съединителна мастна тъкан; Има мощен противовъзпалителен и антихистаминов ефект и осигурява значително подпомагане на организма при алергични прояви (кихане, сърбеж на очите, кашлица, астма и др.) Подхранва и овлажнява кожата, което я прави еластична, еластични, намалява бръчки и удължава младежи, благодарение на полезни елементи и витамини (А, В, С, Е , РР)

НАТТО-подробности тук

Действие:

понижава холестерола и кръвната захар; намалява вискозитета и застоя на кръвта, предотвратявайки агрегацията на тромбоцитите, разширява кръвоносните съдове и увеличава кръвообращението, като по този начин предотвратява образуването на нови кръвни съсиреци; подобрява микрофлората на стомашно-чревния тракт, премахва токсините и токсините от тялото, подобрява храносмилането, използва се срещу дизентерия; противодейства на загубата на коса при мъжете, понижава нивата на тестостерон; намалява коагулацията на кръвта, което може да помогне при инфаркт на миокарда, белодробна емболия или инсулт; намалява болките в ставите поради наличието на витамин К в нея, предотвратява развитието на остеопороза, попълва липсата на калций; понижава високото кръвно налягане; има антибактериален ефект и повлиява добре кожата; унищожава амилоидните влакна, което прави възможно лечението на болестта на Алцхаймер; съдържа наттокиназа – ензим, който действа върху кръвен съсирек и го разгражда. Времето на излагане на кръвен съсирек достига 8-12 часа (урокиназата действа само 30 минути); омекотява кръвоносните съдове, има терапевтичен и профилактичен ефект при артериосклероза, склеродермия, нарушена мастна обмяна, хипертония, апоплексия, възпаление на кръвоносните съдове и други сърдечно-съдови заболявания; натокиназа понижава нивата на алкохол в кръвта и подхранва черния дроб. След като влезе в тялото чрез абсорбция в черния дроб, той понижава нивото на алкохол в кръвта и след това, след като навлезе в кръвоносните съдове на мозъка, предотвратява появата на депресиращ ефект;  когато попадне в стомашно-чревния тракт, ускорява секрецията на киселина и насърчава извеждането на алкохола от тялото. Лекарството е в състояние бързо да потисне реакциите на организма към ефектите на алкохола, като главоболие, гадене, повръщане, сухота и горчивина в устата и др., Предотвратява пълна загуба на контрол поради интоксикация; активира чернодробните клетки, стимулира растежа и възпроизводството им, повишава функционалността на черния дроб, изпълнява защитна функция, а също така предотвратява и има терапевтичен ефект в случай на мастна чернодробна инфилтрация; Съдържа изофлавон, който е в състояние да регулира вътрешната секреция при жените и да облекчи симптомите на менопаузата; забавя стареенето; укрепва имунната система.

www.borovprashec.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart