КАК ДА СЕ ИЗБАВИМ ОТ ВАРИКОЗНИ ВЕНИ,УМОРЕНИ КРАКА И ТРОМБОФЛЕБИТ

Тромбофлебит е възпаление на вената (“флебит”), винаги придружено с тромбоза (образуване на тромб) в мястото на възпалението (“тромбо-“).Тромбофлебитът на повърхностните вени започва с болка в краката, която не е много силна. Болки в кожата по протежението на подкожните вени. Кожата над тромбизираните вени се зачервява, възпалява, става по-топла от нормалната кожа на допир, тъй като кръвта във вените се съсирва. Съпътстващ признак на тромбофлебит е малък оток на крака, където се е образувал тромб. Кожата по вените е възпалена с ивици. След това започват да се появяват уплътнени участъци от кожата с различни размери. Размерът им зависи от диаметъра на тромбираните вени. Тези уплътнени зони са осезаеми и всъщност са кръвни съсиреци. Ходенето е придружено от болка.

Но решението на разширени вени, тромбофлебит е:БАМБУК НА ЗДРАВЕТО

При пациент на 62г страдащ от години от тромбофлебит лекуван с Диклофенак,Кетопрофен и др.трайни реултати не се наблюдават.Твърдо не вярващ  в алтернативната медицина.След консултация със специалист му се препоръчва 6 месечен курс  с прием на Бамбук и Боров прашец.Пациента усеща подобрение още след десетия ден ,а след месец вече има и видими резултати.

ПРЕПОРЪЧАНИЯ ПРИЕМ ЗА ПАЦИЕНТА Е:Започва 5 дни с Бамбук здравето 3 пъти на ден  приемайки ¼ таблетка с храна, след това още 3 дни по ½ таблетки с храна, след това 2 пъти на ден, по 1 таблетка за 5 дни, след това 3 пъти на ден, по 1 таблетка 3 дни, след това 3 пъти на ден, 2 таблетки 5 дни и след това 3 пъти на ден сутрин 4 таблетки , на обяд по 3 таблетки и вечерта 4 таблетки . Прашецът  се започва след 7 дни вземане на бамбук 2 пъти на ден, по 1 таблетка 5 дни 15-30 мин. преди хранене , след това 3 пъти на ден, по 1 таблетка за още 5 дни, след това 3 пъти на ден, 2 таблетки 4 дни, след това 3 пъти в деня сутрин 4 таблетки , следобед 4 таблетки , вечерта 2 таблетки до края на месеца. Масло от камелия  заедно с бамбук  на здравето започна да се вземат 3 пъти на ден за 1 чаена лъжичка 7 дни, след това 3 пъти на ден за 2 супени лъжици за още 10 дни и в бъдеще 1-2 супени лъжици за останалата част от курса.
Источник: https://newera-company.ru/zdorovie/rezultaty/

Това е един от многото резултати постигнати с приемането на тези изключителни биоактивни храни!

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart