Как да се отървем от миризми при изпотяване и папилони

Погрешно е схващането, че телесната миризма се предизвиква от потта и високите летни температури! Тя е вторичен продукт, който се получава при взаимодействието на потта със специфичен вид кожна бактерия, живееща навсякъде около нас.

Тъй като чрез потенето регулираме постоянната телесна температура и изхвърлянето на токсините, не е здравословно да го спираме.  Затова с Victoria Bell’s Crystal Deodorant нанасяме защитен слой, без да запушваме порите, като по този начин създаваме среда, невъзможна за проникването и развитието на  бактерията и така премахваме предпоставките за неприятна миризма по тялото и дрехите.

Тъй като природният кристал е без аромат, без притеснение може да го съчетаете с любимия си парфюм. Освен че не позволява потта да се разлага, действа антибактериално и предпазва от широка гама гъбични и кожно-алергични фактори. Може да се ползва освен като дезодорант и за почистване на мазна кожа.

Този 100% натурален дезодорант не подтиска, а регулира изпотяването, не запушва порите, а само унищожава бактериите, които предизвикват неприятната миризма.
Силно ефикасен срещу ухапвания от насекоми. Помага за кръвоспиране при малки порязвания и драскотини.
Полиран за максимален комфорт и в удобна опаковка, това е задължителния естествен дезодорант за всеки!

Идентификация INCI: Potassium alum

Качество: 100% чист и натурален.
Произход: минерал от Азия. Пречистване и кристализация, рязане и полиране на камъка –Франция.

Свойства:
• Стяга порите на кожата
• Хемостатичен: спира кръвотечението от малки порязвания
• Антибактериално : спира развитието на бактериите, отговорни за лоши миризми или акне
• Не нарушава функцията на кожата, а регулира изпотяването

•В помощ срещу папиломите

• Срещу неприятна миризма на стъпалата

Начин на ползване:
Victoria Bell’s Crystal Deodorant е лесен за употреба и съхранение. Намокрете го съвсем леко и нанесете върху кожата под мишниците и стъпалата и навсякъде където имате нужда.
За максимален ефект се препоръчва използването на дезодоранта веднага след къпане – тогава се нанася на мократа кожа.
Victoria Bell’s Crystal Deodorant не изветрява, не губи качествата си ако го забравите отворен и може без проблеми да стои в банята, без да се oвлажни!

кристален камък

КУПИ КРИСТАЛЕН КАМЪК НА ПРОМОЦИЯ ТУК: https://borovprashec.bg/produkt/%d0%ba%d1%80%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bb%d0%b5%d0%bd-%d0%b4%d0%b5%d0%b7%d0%be%d0%b4%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%bc%d0%b8/

Shopping Cart