Как да се справите с неприятните миризми в кухнята ?

На първо място е изключително важно да установите източника на неприятната миризма. Причината за появата й може да е различна – от престоял боклук до мухъл, който се е появил зад електроуредите или мебели и не сте го открили навреме.

Чудите се как да се справите? Останете с нас, защото в тази статия ще Ви дадем още няколко съвета, с които можете да създадете здравословна среда на живот у дома.

Кухнята е най-използваната стая у дома, особено ако имате малки деца и се очаква да им приготвяте храна всеки ден. Това означава, че ежедневно през Вашата кухня преминават множество отпадъци, които понякога забравяте да изхвърлите. Те могат да останат на работните повърхности или в кошчето и да развият особено неприятен аромат.

За почистване на всички кухненски повърхности, включително и шкафове, Ви препоръчваме – Home Office Hotel.

Ако почистите кошчето и повърхностите, но миризмата си остане,  време е да погледнете към хладилника, кухненската печка и абсорбатора. Те са едни от най-използваните електроуреди в домакинствата. Затова  в тях може да се задържи неприятен аромат и дори смесване на миризми от различни храни и ястия.

За почистване на кухненската печка Ви препоръчваме – KITCHEN G5, за хладилника – Home Office Hotel, а за абсорбатора – Zymbiose Liquid.

Почистихте всички повърхности и електроуреди в кухнята, но все още усещате лошите миризми? Време е да почистите пода и зад електроуредите.

В много от случаите, отпадъците попадат в най-недостъпните и скрити  ъгли и остават незабелязани.

За пода Ви препоръчваме – Еcocleaner или Floor.

Не пропускайте да проверите и за мухъл! Може да се разпространи  независимо колко често почиствате или проветрявате. Ако откриете мухъл, Ви препоръчаме да използвате препарат – Икономик Анти Мухъл.

Shopping Cart