КАК МОЖЕМ ДА СИ ПОМОГНЕМ СРЕЩУ ГРИПА

Коронавирус 2019-nCoV?

Как можем да си помогнем?
Новият коронавирус 2019-nCoV може да не проявява симптоми в продължение на много дни. Това значително усложнява процеса на диагностика и самодиагностика. Човек не разбира веднага, че е заразен. Според последните данни инкубационният период продължава до 28 дни, преди симптомите да станат очевидни. И когато се появят (човек повишава температурата и / или кашля, задух), белите дробове обикновено вече имат силно възпаление и фиброза и често е твърде късно!

Какво да правя

Тайванските учени предлагат обикновен самотест, който може да се направи сутрин:

На чист въздух (без дразнители: дим и т.н.) поемете дълбоко въздух и задръжте дъха си поне 10 секунди.

Здравият човек може лесно да направи това без кашлица, без да изпитва дискомфорт, задръствания, ограничения и т.н.

Съвет на японските лекари, лекуващи COVID-19.

Дръжте устата и гърлото си постоянно влажни. Препоръчително е да приемате няколко глътки вода на всеки 15 минути или поне толкова често, колкото е възможно.

Защо?

Когато вирусът навлезе в устата, той може да навлезе в дихателните пътища през него, но това не се случва моментално. Погълнатата питейна вода или други течности могат да изхвърлят вируса в стомаха, където киселините го убиват.

Следвайте режима на пиене: 30-40 мл. питейна, за предпочитане топла (40-45 ° С) вода на 1 кг. тегло на ден (при липса на ограничения за приемане на вода за определени заболявания). Водата не само ще улесни всички биохимични и физиологични процеси в организма и ще стимулира детоксикацията му, но и ще намали риска от инфекция.

вертера гел, боров прашец и бамбук, клетъчно хранене

А консумацията на естествени био-имунокоректори БАМБУК  И БОРОВ ПРАШЕЦ както и Вертера гел ще увеличи максимално вашата устойчивост към всякакви чужди процеси в тялото ви.

Нова ера ви пожелава здраве и благополучие!

www.borovprashec.bg

Shopping Cart