Какви са ползите от алое вера за вашето лице?

Гелът става за домашни маски при различни проблеми

Кои са най-големите ползи от гела от алое вера за вашето лице?

Гъстата смес, която може да оберете с лъжица, разцепвайки едно листо от алое вера, успокоява възпалената и сърбяща на места кожа. Също така прочиства клетките от токсини, като същевременно овлажнява и омекотява.

Овлажнява кожата

По време на изолация, най-вече от честото миене и въздуха вътре, кожата може да се изсуши и да стане по-чувствителна. Гелът е чудесен овлажнител, който може да използвате няколко пъти седмично, без да се притеснявате, че омазнява.

Антиоксидантите в растението спомагат за регенерацията на кожата на лицето и задържат влагата в клетките за по-дълго време.

Ние предлагаме Анти-ейдж крем за лице с алое вера.

Анти-ейдж кремът за лице, съдържащ високо количество алое вера (50%), е с подхранващо и успокояващо действие. Кремът е с мека и копринена текстура, абсорбира се идеално, без да оставя омазняване. Представлява комплексно специфично третиране, богато на активни съставки, полезни за превенцията и третирането на бръчките и на следите от времето. Алое вера, използвано в продуктите от козметичната линия, е получено чрез иновативна техника на студена обработка, извършена на ръка, с цел да се запазят непокътнати многобройните естествени активни елементи, които се съдържат в листата на растението.

Купете сега крем против стареене с Алое вера на италианската марка Equilibra тук.

Всички продукти на Еквилибра са 98% натурална козметика и био добавки от Италия!

Shopping Cart