КЛИМАКС? ЛЕСНО Е ДА ПОБЕДИМ НЕПРИЯТНИТЕ СИМПТОМИ!

Умора, раздразнителност, намалено либидо, суха кожа, изпотяване – това е само част от онова, което влиза в живота на жена с менопауза.

 

Всеки организъм от момента на раждането преминава през етапите на развитие. Менопаузата при жените е период на обратното развитие на вътрешните органи, предимно на яйчниците. Тялото постепенно губи своята репродуктивна функция, менструалният цикъл спира. Това се случва, защото яйчниците спират да произвеждат женски хормони – естрогени и прогестини.

Лекарите разделят този период на три етапа:

1/перименопауза (менструална недостатъчност четири години преди следващия етап)

2/менопауза (настъпва след последната менструация и продължава година)

3/постменопауза (продължава до края на живота)

Стресът може да повлияе и на ранната менопауза, тъй като женските органи се контролират от хипофизата (ендокринната жлеза в основата на мозъка). Неправилното функциониране на яйчниците също може да бъде причинено от липса на йод и повишена радиация.

\"\"

За да се  направи този период възможно най-безболезнен е неоходимо да приемаме Боров прашец. Боровия прашец съдържа естествени фито-андрогенни хормони, които включват: андростендион, тестостерон, DHEA (дехидроепиандростерон) и андростерон.Благодарение на естествения тестостерон, който се съдържа в него, боровия прашец може да бъде отлична храна за клетките с на страдащи от ефектите на менопаузата и андропаузата.Боровият прашец се счита за естествен естествен афродизиак и помага да се увеличи сексуалното привличане не само на мъжете, но и на жените.

Естрогена, прогестерона и тестостерона са важни както за мъжете, така и за жените, но в различни пропорции, поради което е важно да се отбележи, че БОРОВИЯТ ПРАШЕЦ се смята за адаптогенна билка, което означава, че тя е тази, която възстановява баланса на тялото чрез адаптиране на неговите последици при каквито и да било условия.Поради тази причина той е безопасен за мъжете и жените. Но нека да се съсредоточи отново в хормона DHEA и как това се отразява на тялото, тъй като това е ключът към разбирането на ползите за здравето от прашеца и защо е такава невероятна клетъчна храна. 

Боровия прашец намалява стреса и чувството за тревожност . Това е така благодарение на способността на този природен ресурс да регулира хормоналните процеси в организма по естествен начин, което означава по-пълноценен и здравословен живот. Поради богатото съдържание на витамини, минерали и аминокиселини, хората се чувстват по-пълноценни и енергични в ежедневието, повишават качеството си на живот като това се усеща още в началото на приема. 

Боровият прашец нормализира всички функции на тялото и е особенно  ефективен при комплексното лечение на менопаузата.

Начална страница

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart