Коластрата-какво трябва да знаем за нея и как ни помага

 

DALVITA Colostrum е лиофилизирана коластра от крави, продукт произведен под фармацевтичен контрол в Чехия.

Препоръчва се при:

🐄бактериални и вирусни инфекции
🐄проблеми, свързани с отслабен имунитет,
🐄злокачествени заболявания,
🐄възпалителни заболявания на храносмилателния тракт (язва на стомаха и др.),
чревни инфекции и диария,
🐄възстановяване, интензивни спортни тренировки и упражнения,
🐄забавяне на процеса на стареене.

Какво е Коластра?

🐮 Коластрата е първото майчино мляко, което веднага след раждането дава на децата и бебетата незаменими защитни вещества и хранителни вещества, необходими за тяхното здравословно развитие. Само благодарение на коластрата новородените развиват собствена имунна система. В дивата природа малките няма да оцелеят без прием на коластра.

Според последните проучвания коластрата има също толкова благоприятен ефект върху здравето на възрастните. В организма им действа като имуномодулатор, който спомага за постигане и поддържане на оптимално ниво на имунитета на организма. За търговски цели най-често се използва коластра от крави. Причината е достъпността му и най-вече сходството му с първото майчино мляко при хората. Следователно ефектът му върху човешкия организъм е практически същият. За преработката на коластра от крави винаги използваме само излишното количество, което новороденото теле не консумира.

🐮Какво съдържа?

Коластрата е особено богат естествен източник на имуноглобулини – протеини, които помагат на тялото да създаде оптимално ниво на имунитет. Сред тях най-важен е имуноглобулинът от клас G. Той има естествената способност да подсилва защитните сили на организма срещу вируси, бактерии и гъбички. Коластрата също така съдържа широка гама от витамини, минерали, ензими (например лактоферин, който предпазва тялото от въздействието на вируси и бактерии), както и компоненти, които подпомагат растежа и регенерацията на клетките.

🐮 Ползи за здравето от коластрата!

Множество изследвания потвърждават, че коластрата допринася за изграждането на собствен имунитет (автоимунитет), има положителен ефект при заболявания и настинки, помага при преодоляване на инфекции и действа като защита срещу повечето видове алергии. Има положителен ефект върху регенерацията на изтощен организъм, както и върху регулирането на храносмилането и храносмилателните разстройства. Освен всичко друго, коластрата помага и за забавяне на признаците на стареене на организма, поради което се превръща в пълноценна част от лекарството против стареене.

Коластрата от DALVITA съдуржа високо количество на Имуноглобулин igG40 ( 40% имуноглобулин) и това го прави отличен продукт за справяне с вируси и грипни състояния.

Използват се по 2 капсули – най-добре вечер преди хранене с вода.

60 капсули
Цена: 65 лв.

Може да закупите продукта ТУК:https://borovprashec.bg/produkt/kolastra-igg40-60-%d0%ba%d0%b0psuli/

или на тел.0884090225

Shopping Cart