КОНЦЕНТРИРАН ТЕЧЕН БИО ПЕРИЛЕН ПРЕПАРАТ

Перилните и почистващи препарати на New Era Industry са от най-високо качество, когато става дума за опазване на околната среда, дерматологични свойства и ефективност. Натуралните съставки са особено нежни към кожата, а препаратите са дерматологично тествани. За основа на рецептите са взети внимателно подбрани суровини от естествен растителен и/или минерален произход.

Комплексът от биоферменти с двойно действие лесно изпира петна от мазнини, пот, кръв, ръжда и други трудни за премахване петна.
Използването на голям брой компоненти от растителен произход ви позволява нежно и ефективно да се грижите за прането, без да го повредите. 
Специално използваният екстракт от листа от бамбук и екстракт от плодове Sapindus Mukuroshi осигуряват меката и естествена грижа за прането. 
Антикорозионният ефект намалява вероятността от ръжда върху бутони, ципове или вътрешни части на пералната машина.
Неутрална формула намалява дразненето на кожата.
Слабото разпенване спестява енергия и вода.

Може да се използва за всички видове пране, включително бебешки и детски! 
 

 

СЪСТАВ: <5% анионни ПАВ (растителни мастни алкохол сулфати), нейоногенни ПАВ (растителни захариди ),натриев цитрат, пропилен гликол, вещества за изплакване и омекотяване на лен, екстракт от листа от бамбук, плодов екстракт от Sapindus Mukuroshi, ароматизатор.

НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

За машинно пране : добавете 15 ml концентрат (1/2 капачка) на всеки 30 литра вода.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart