Магнитна бижутерия на Victoria Bells-изящество,красота и здраве

За производство на магнитните украшения Victoria Bells се използват висококачествени неодимови магнити, които са вградени в медицинска стомана или специални титаниеви материали. Всеки магнит е прикрепен изключително надеждно към съответното украшение и е покрит със специални естествени покрития, които го защитават от влага, пот и други външни въздействия.
Биокерамичните вложки освобождаващи IR, отрицателни йони и германий се произвеждат в Япония, имат гарантирано качество и дълготраен ефект. Една част от продуктите са произведени от висококачествена медицинска стомана 316L. Тя се отличава с изключителна надеждност и качество, и затова намира приложение в редица високо технологични производства и в медицината. Основното и преимущество е съчетаването на изящен вид, устойчивост и отсъствие на алергични реакции.

sb535 дамска магнитна гривна sb534 дамска магнитна гривна sb537 дамска магнитна гривна sb530 дамска гривна магнитна
Голяма група модели са произведени от титан. Титанът е скъп метал, открит през 1965г. Той е изключително устойчив, лек, здрав и не предизвиква никакви алергически реакции у хората. Той има различни цветови оттенъци и дава възможност за изключително съчетание на красота, изящност и висок стандарт.
В голяма част от моделите на Victoria Bells се използват кристали Swarovski, прикрепени по специална технология към основното украшение, така, че да се гарантира висока надеждност и качество на продукта.
Украшенията или отделните елементи със златно покритие в нашата колекция имат изключително предимство и то е в технологията на позлата. Ние ползваме авангардна IPG технология, или технология на индуктивна плазма, а не обикновено галванично нанасяне на златното покритие. Това прави изделията още по-красиви, изящни и най-важното, устойчиви на външни въздействия и се гарантира дълготрайност на златното покритие.
В почти всички гривни от серията Victoria Bells се използват не само два магнита, както често се среща в пракитката, а значително повече – обикновено на всеки отделен елемент (звено) на гривната. По този начин се гарантира максимален ефект и плътност на магнитното поле.

ВАЖНО:

Ако имате чувствителни устройства, имплантирани в тялото ви, като пейсмейкър НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ  магнитна бижутерия. Използваните днес титаниеви и керамични импланти, както и зъбните импланти, са магнитни НЕ чувствителни. Жените в първия триместър на бременността трябва да се консултират с лекар преди да използват магнитно устройство.

Разгледайте всички продукти тук: https://borovprashec.bg/produkt/damska-magnitna-grivna-sb530-5v1/

www.borovprashec.bg

Shopping Cart