Малкото растение с огромните ползи за здравето ни

Малкото растение с огромните ползи за здравето ни

Нещото, което ще направи това, са водораслите .
Те са 100% органичени и 100% натуралени , а също така е напълно подходящи за вегетарианци и вегани.
Това е известното водорасло, за което може би сте чели във вестниците или сте виждали да се обсъжда по телевизията AquaSource синьо-зелени водорасли . Синьо-зелените водорасли могат да направят чудеса с организма ви- било то да ви помогне да отслабнете , да ви осигури перфектния баланс от минерали, аминокиселини и много други бустери, ако сте спортист, или просто да прочисти тялото ви от всички излишни шлаки .

Известно е, че хората, които приемат това малко растение, имат повече енергия и като цяло се чувстват много по-здрави

Характерно за суперхраните на Аквасорс е, че те помагат многопосочно както на човешкото тяло така и на човешкия дух.Покачвайки имунната защита на човека, те допринасят и за оздравяването на неговата психика.

Не случайно синьо-зелените водорасли, есенциалните мастни киселини, коластрата както и други продукти на компанията имат положително действие върху депресията.

Съвършената суперхрана – диви синьо-зелени водорасли АФA – елексир за мозъка

Наричат я чудотворна храна, защото зарежда с енергия, стимулира имунната система, подхранва мозъка и предпазва от заболявания. Тъй като улавят и концентрират обновяващите живителни сили на Слънцето, синьо-зелените водорасли – първата и най-древна форма на живот на Земята – са удивителна храна, заредена с безценни съставки, достатъчни за преодоляване даже на тежък недостиг на витамини и минерали и за облекчаване на голям брой проблеми със здравето. Човешкият организъм разпознава хранителните вещества във водораслите като храна, поради което се усвояват лесно и без разход на енергия.

На база грам от теглото си те са изключително чист и богат източник на основни хранителни вещества – витамини, минерали, антиоксиданти, протеини, аминокиселини, мастни киселини. Те са високо усвоими и най-важното е, че са природен, а не синтетичен продукт. Изключително ценно и уникално е свойството им да детоксикират клетките на тялото от насъбралите се в тях химически вещества и отрови, които се масово съдържат в съвременната ни храна и околна среда. Водораслите чистят от отрови клетките и ги зареждат с необходимите им хранителни вещества. Това е и принципът на лечение с тези продукти – организмът сам се прочиства от шлаките и се регенерира постепенно с нови градивни елементи, доставени от водораслите.

Диворастящото синьо-зелено водорасло от езерото Кламат, Орегон, е диворастяща, некултивирана растителна храна. То е едно от малкото видове водорасли, което расте в диво състояние, напълно освободено от изкуствени синтетични примеси

Според изследвания, правени в Канада, ежедневното приемане само на 1 грам Кламатски водорасли увеличава с 40% способността на Т-лимфоцитите (клетките-убийци от имунната система) да мигрират активно към тъканите. Това означава, че те по-добре унищожават раковите клетки и микробите.

Хуморалният имунитет също се повлиява благоприятно – т.е. водораслите ни помагат да произвеждаме и антитела.

Един от най-интересните и уникални аспекти на употребата на AФA е благотворното му въздействие върху нервната система, мозъка и психиката.

Съобщава се също за благоприятно повлияване при множествена склероза, епилепсия, депресии, психози и неврози, невро-психично изоставане, детска церебрална парализа и т.н. Това се дължи не само на факта, че AФA е ценна клетъчна храна, но и на голямото съдържание на невропептидни прекурсори – олигопептиди с жизненоважно значение за дейността на мозъка.

Тяхната употреба се препоръчва като един от начините за справяне с най-важните здравословни проблеми в нашето съвремие.

*Източник – „Зелените лъчи на светлината”, д-р Петър Найденов, издателство Анхира

Разгледайте всички продукти на Аквасорс тук!

Shopping Cart