МАСКА ЗА ЛИЦЕ,КОЯТО МОЖЕ И ДА СЕ ЯДЕ

Кожата се смята за най- големия орган в човешкото тяло .която има задача да пази целия останал организъм от въздействието на външната среда .Скороста на загиване и регенерация на кожните клетки , зависи от условията на живот и грижите за нея . Средно клетките на епидермиса живеят от 2 -4 седмици. Така .че като говорим за козметика ,нека имаме в предвид възраста – хормоналните нарушения които настъпват.

Предлагаме ви маска за лице ,която е лесна,изключително ефективна и най-важното натурална.Какво по-добро от маска ,която можете и да си хапнете.За изключителните свойства на Боровия прашец и за свойството му да храни и регенерира клетките е писано много,затова не е чудно,че го прилагаме и в козметиката.

Една чаена лъжичка зехтин се размесва с един жълтък и една равна чаена лъжичка Боров прашец на прах или една стрита таблетка.Нанесете сместа на добре почистено лице и след 15-20 мин изплакнете с хладка вода.Ако ви остане от маската може да я съхранявате в хладилника 3-4 дни.Резултатите са видни почти веднага.Кожата става мека,сияйна и еластична.

А ако редовно приемате и Боров прашец хранейки клетките си здравето и красотата ще са ваш неизменен спътник.Приемайки боров прашец , ние възстановяваме ,хормоналния дисбаланс -това е козметика която ядем . Нека не забравяме – БОРОВИЯ ПРАШЕЦ , ДЕЙСТВА НА НИВО СТВОЛОВИ КЛЕТКИ . ПРОВОКИРА КОСТНИЯ МОЗЪК ДА ГИ ПРОИЗВЕЖДА ,ЗА ДА ХРАНЯТ САМО ЗДРАВИТЕ И СЛАБИТЕ КЛЕТКИ И ДА ИЗХВЪРЛЯТ БОЛНИТЕ БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, КРАСИВИ И УСПЕШНИ

За да почистите дълбоко кожата на лицето и врата може да използвате и чая от бамбукови листа.

www.borovprashec.bg

@borovprashecnewera

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart