Меките капсули, направени от гроздови семки, са най-силният естествен антиоксидант и източник на младост

След 25 години кожата, особено кожата на лицето, започва да остарява. На мястото на гладка и чиста кожа се появяват петна и бръчки, с възрастта броят им се увеличава. Недостатъчно полезно, некачествено хранене, натоварвания, работа, компютърно излъчване, изгорени газове от автомобили, тютюнопушене, стрес ускоряват процеса на стареене.

Можем ли да помогнем на тялото ни да се справи с външни и вътрешни фактори на стареене?

Да можем! Природата ни помага – тя има всичко, за да наситим клетките на тялото си с всички вещества, необходими за здравето, младостта и красотата.

Най-добрият световен признат природен антиоксидант е гроздови семена.

Здравето и красотата е не само здравето на органите и системите, но и много по-дълбоко. Това е здраве и красота на клетъчно ниво. Ако клетката е млада, здрава и красива, тогава жената ще бъде млада, здрава и красива, защото клетките на тялото ще се актуализират по начина, предписан от природата – навреме. Обновяването на кожните клетки се извършва в рамките на 15 дни, при липса на излагане на свободни радикали. Антиоксидантите успешно спомагат за неутрализиране на отрицателния ефект на свободните радикали върху тялото и ако антиоксидантът също е естествен (създаден от природата, а не в лабораторни условия), ефектът често е просто впечатляващ.

Именно гроздови семена са признати в целия свят като първият антиоксидант. Антиоксидантната сила на гроздови семки е 20 пъти по-силна от витамин Е и 50 пъти по-висока от витамин С. Те се считат за ключов продукт в борбата с преждевременното стареене.

Гроздови семена ще помогнат на кожата ви да остане млада и здрава и защото съдържат колаген и ресвератрол – елементи, които се считат за ключови в борбата срещу преждевременното стареене на кожата. Елементите, съдържащи се в гроздови семена, активират производството на колаген, укрепват кожните клетки, придават му еластичност, овлажняват го.

Установено е, че гроздови семена имат 10 пъти повече хранителни вещества от самите плодове. В гроздови семки има много вещества, които са подобни по действие на женския полов хормон – естроген. Тези съединения се наричат ​​фитоестрогени. Те намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и кръвни съсиреци в съдовете и артериите. В допълнение, фитоестрогените предпазват от рак и подобряват репродуктивната функция при жените.

Гроздови семена са ключът към женската красота. Те съдържат големи количества токоферол и проантоцианид, които са известни като мощни антиоксиданти. Те защитават тялото от опасни свободни радикали и ефективно спомагат за защитата на клетките на всички тъкани и органи. Поради високото съдържание на антиоксиданти, витамини С и Е и b-каротин, благотворното влияние на гроздови семки върху организма продължава три дни, през които полезните вещества, съдържащи се в тях, неутрализират вредните елементи.

Полезните свойства на гроздови семки са свързани и с факта, че съдържат голям процент витамин Е, калций и калий.

Гроздови семена ще помогнат при артрит, дерматит и други кожни заболявания, синузит, колит, гастрит, инфекции на пикочния мехур, а също така ефективно почистват храносмилателната система.

\"\"

√ подобряване на кръвообращението в органи и тъкани, подобряване на кръвоснабдяването на мозъка
√ Предотвратяване на кръвни съсиреци и контрол на кръвното налягане
√ спомагат за укрепване и разширяване на кръвоносните съдове, придават еластичност на стените им
√ ефективно почистват кръвта от вредни, чужди вещества
√ допринасят за укрепването на сърдечно-съдовата и нервната система
√ ефективно предотвратяват окислителните реакции в организма, което значително забавя преждевременното отслабване и стареене на организма
√ облекчаване на възпалението и да се помогне на всички видове инфекции
√ идеално средство за унищожаване на ретината, свързано с възрастта, облекчаване на стреса, причинено от работа на компютър
√ увеличаване на лимфата и кръвообращението
√ допринасят за премахването на солевите отлагания и регенерацията на хрущяла
√ намаляват бръчките, подхранват, овлажняват кожата, правят я по-стегната и еластична
√ насърчават метаболизма, забавят натрупването на съединителна мастна тъкан
√ имат мощен противовъзпалителен и антихистаминов ефект, осигуряват значително подпомагане на организма при алергични прояви (сърбеж на очите, кихане, кашлица, астма и др.)

Начин на употреба:
1 капсула веднъж на ден

www.borovprashec.bg

Последвайте ни тук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Shopping Cart