Най-известният в света естествен антиоксидант – гроздови семена

След 25 годината ни възраст кожата, особено кожата на лицето, започва да старее. На мястото на гладка и чиста кожа се появяват петна и бръчки, с възрастта броят им нараства. Недостатъчно полезно, лошо качество на храненето, работа, компютърна радиация, изгорели газове, пушене, стрес ускоряват процеса на стареене.

Можем ли да помогнем на тялото ни да се справи с външните и вътрешните фактори на стареенето? Как? Да, можем! Природата ни помага – тя има всичко, за да ни насити с необходимите вещества за здраве, младост и красота.

collagena bioline козметика за лице

Здраве и красота е не само здравето на органите и системите, но и много по-дълбоко. Това е здравето и красотата на ниво клетка. Ако клетката е млада, здрава и красива, тогава жената ще бъде млада, здрава и красива. Обновяването на кожата настъпва в рамките на 15 дни, в отсъствието на свободни радикали. Антиоксидантите успешно помагат за неутрализиране на негативните ефекти на свободните радикали върху нашето тяло. И ако антиоксидантът е естествен (създаден от природата, а не в лабораторията), тогава ефектът често е просто впечатляващ. Това са гроздови семена, които са признати в световен мащаб като първи антиоксидант. Антиоксидантният капацитет на гроздови семена е 20 пъти по-силен от този на витамин Е и 50 пъти по-висок от този на витамин С. Те се считат за ключови в борбата срещу преждевременното стареене.

collagena pure филър нощен крем

Също така, семената от грозде ще помогнат на кожата да остане млада и здрава, тъй като те съдържат колаген и ресвератрол – елементи, които се считат за ключови в борбата срещу преждевременното стареене на кожата. Елементите, които образуват гроздови семена, активират производството на колаген, укрепват кожните клетки, придават му еластичност, овлажняват.

Установено е, че в гроздови семена 10 пъти повече хранителни вещества, отколкото в самите плодове. В семената на гроздето има много вещества, подобни на действието на женския полов хормон – естроген. Тези съединения се наричат ​​фитоестрогени. Те намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и образуването на кръвни съсиреци в съдовете и артериите. В допълнение, фитоестрогените ни предпазват от рак и подобряват репродуктивната функция при жените.

 

Семена от грозде са ключът към женската красота. В гроздови семена голямо количество съдържа елемент, наречен фенол, както и токоферол и проантоцианид, които са известни като мощни антиоксиданти. Те предпазват тялото ни от опасни свободни радикали и ефективно помагат за защитата на нашите клетки, тъкани и органи. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, витамини С и Е и b-каротин, благотворният ефект на гроздови семена върху тялото ни продължава три дни, през които съдържащите се в тях хранителни вещества неутрализират вредните елементи.

Полезните свойства на гроздови семена са свързани и с факта, че съдържат голям процент витамин Е, калций и калий.

Натуралната българска козметика на високо ниво обогатена с колаген  Collagena  разгледайте ТУК

www.borovprashec.bg


 


Shopping Cart