Най-известният в света естествен антиоксидант – гроздови семена

След 25 годината ни възраст кожата, особено кожата на лицето, започва да старее. На мястото на гладка и чиста кожа се появяват петна и бръчки, с възрастта броят им нараства. Недостатъчно полезно, лошо качество на храненето, работа, компютърна радиация, изгорели газове, пушене, стрес ускоряват процеса на стареене.

Можем ли да помогнем на тялото ни да се справи с външните и вътрешните фактори на стареенето? Как? Да, можем! Природата ни помага – тя има всичко, за да ни насити с необходимите вещества за здраве, младост и красота.

Здраве и красота е не само здравето на органите и системите, но и много по-дълбоко. Това е здравето и красотата на ниво клетка. Ако клетката е млада, здрава и красива, тогава жената ще бъде млада, здрава и красива. Обновяването на кожата настъпва в рамките на 15 дни, в отсъствието на свободни радикали. Антиоксидантите успешно помагат за неутрализиране на негативните ефекти на свободните радикали върху нашето тяло. И ако антиоксидантът е естествен (създаден от природата, а не в лабораторията), тогава ефектът често е просто впечатляващ. Това са гроздови семена, които са признати в световен мащаб като първи антиоксидант. Антиоксидантният капацитет на гроздови семена е 20 пъти по-силен от този на витамин Е и 50 пъти по-висок от този на витамин С. Те се считат за ключови в борбата срещу преждевременното стареене.

Също така, семената от грозде ще помогнат на кожата да остане млада и здрава, тъй като те съдържат колаген и ресвератрол – елементи, които се считат за ключови в борбата срещу преждевременното стареене на кожата. Елементите, които образуват гроздови семена, активират производството на колаген, укрепват кожните клетки, придават му еластичност, овлажняват.

Установено е, че в гроздови семена 10 пъти повече хранителни вещества, отколкото в самите плодове. В семената на гроздето има много вещества, подобни на действието на женския полов хормон – естроген. Тези съединения се наричат ​​фитоестрогени. Те намаляват риска от сърдечно-съдови заболявания и образуването на кръвни съсиреци в съдовете и артериите. В допълнение, фитоестрогените ни предпазват от рак и подобряват репродуктивната функция при жените.

\"\"

Семена от грозде са ключът към женската красота. В гроздови семена голямо количество съдържа елемент, наречен фенол, както и токоферол и проантоцианид, които са известни като мощни антиоксиданти. Те предпазват тялото ни от опасни свободни радикали и ефективно помагат за защитата на нашите клетки, тъкани и органи. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, витамини С и Е и b-каротин, благотворният ефект на гроздови семена върху тялото ни продължава три дни, през които съдържащите се в тях хранителни вещества неутрализират вредните елементи.

Полезните свойства на гроздови семена са свързани и с факта, че съдържат голям процент витамин Е, калций и калий.

Гроздовите ями ще помогнат при заболявания като артрит, дерматит, кожни проблеми, синузит, колит, гастрит, инфекции на пикочния мехур, както и ефективно почистване на органите на храносмилателната система.

Използвайки съвременни технологии, NEW ERA HEALTH INDUSTRY от гроздови семки произвежда продукт без танинова киселина и странични ефекти.

Характеристики:

√ подобряване на кръвообращението в органите и тъканите, подобряване на церебралната кръвоснабдяване 
√ предотврати образуването на тромби и контрол на кръвното налягане 
√ помогне за укрепване и разширяване на кръвоносните съдове придават еластичност на стените им 
√ ефективно пречистване на кръвта на излишък от медикаменти и други вредни вещества 
√ помогне за укрепване на сърдечно-съдови и нервни системи 
– предотвратяват окислителните реакции в организма, които са причина за преждевременното отслабване и стареене 
– облекчават възпалението и стигат до shch при различни инфекции 
remedy идеалното средство за възрастово унищожаване на ретината, облекчаване на напрежението, причинено от работата на компютър 
the укрепване на лимфата и кръвообращението
√ допринесе за отстраняване на сол депозити и регенерация на хрущялната тъкан 
√ намаляване на бръчки, подхранват и овлажняват кожата, което го прави по-твърда и по-еластична 
√ насърчаване на активиране на метаболизма да се забави натрупването на съединителната мастна тъкан 
√ имат мощно противовъзпалително и антихистамин действие, предоставя значителна помощ на тялото в алергични прояви (сърбеж в очите, кихане, кашлица, астма и др.)


Начин на приложение:
По 1 капсула веднъж дневно


 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart